Publikováno Duben 16, 20187 r Ahoj možná budu vypadat na pitomce, ale mám takový problém. S autem jezdím jen já a otočný přepínač světel mám nastavený na "auto" a nikdy mě nanapadlo jej zapínat na jinou pozici nebo jej dokonce vypnout (a to ani u předchozího auta) - co se mi však za poslední 3 dny stalo dvakrát je to, že přepínač byl v poloze vypnuto !! Sakra to už je na hlavu já s ním neotočil a nikdo v autě nebyl :-) je možné vůbec něco takového ??
Duben 16, 20187 r Mně se to v Octavii párkrát povedlo přepnout kolenem při nastupování nebo vystupování. Ze začátku jsem se taky divil, kdo mně to sabotuje, potom jsem si všiml a dával na to pozor :-)
Duben 16, 20187 r Autor díky za zkušenost zkusím si na to dávat pozor - zní to logicky tak uvidím - děkuji
Duben 18, 20187 r Prepinac neobsahuje zadne integrovane motoricke ovladani, takze to bude mezi volantem a sedačkou Nastaveno při prevzeti vozu, coz je rok, od te doby se prepinac nepohnul J.
Květen 4, 20187 r Autor Jakoubku a Stepanlu - tak potvrzeno :-) opravdu se jedná o neůmyslné "nakopnutí" kolenem při vystupování nebo nastupování :-) pakliže na zapnutá světla auto upozorní, tak na vypnutá bohužel ne - každopádně už si na to dávám pozor a snad už "potmě" nepojedu
Květen 4, 20187 r Holt prudke vystupovani z auta, zustan v klidu, se vzrustajicim vekem se vystupuje pomaleji a pomaleji takze se to srovna samo J.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.