Petr2212 Vloženo 16. Duben 2018 Sdílet Vloženo 16. Duben 2018 Ahoj možná budu vypadat na pitomce, ale mám takový problém. S autem jezdím jen já a otočný přepínač světel mám nastavený na "auto" a nikdy mě nanapadlo jej zapínat na jinou pozici nebo jej dokonce vypnout (a to ani u předchozího auta) - co se mi však za poslední 3 dny stalo dvakrát je to, že přepínač byl v poloze vypnuto !! Sakra to už je na hlavu já s ním neotočil a nikdo v autě nebyl :-) je možné vůbec něco takového ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 16. Duben 2018 Sdílet Vloženo 16. Duben 2018 to je určitě blbost, aby se sám otočil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stepanlu Vloženo 16. Duben 2018 Sdílet Vloženo 16. Duben 2018 Mně se to v Octavii párkrát povedlo přepnout kolenem při nastupování nebo vystupování. Ze začátku jsem se taky divil, kdo mně to sabotuje, potom jsem si všiml a dával na to pozor :-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr2212 Vloženo 16. Duben 2018 Autor Sdílet Vloženo 16. Duben 2018 díky za zkušenost zkusím si na to dávat pozor - zní to logicky tak uvidím - děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakoubek_ Vloženo 18. Duben 2018 Sdílet Vloženo 18. Duben 2018 Prepinac neobsahuje zadne integrovane motoricke ovladani, takze to bude mezi volantem a sedačkou Nastaveno při prevzeti vozu, coz je rok, od te doby se prepinac nepohnul J. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr2212 Vloženo 4. Květen 2018 Autor Sdílet Vloženo 4. Květen 2018 Jakoubku a Stepanlu - tak potvrzeno :-) opravdu se jedná o neůmyslné "nakopnutí" kolenem při vystupování nebo nastupování :-) pakliže na zapnutá světla auto upozorní, tak na vypnutá bohužel ne - každopádně už si na to dávám pozor a snad už "potmě" nepojedu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakoubek_ Vloženo 4. Květen 2018 Sdílet Vloženo 4. Květen 2018 Holt prudke vystupovani z auta, zustan v klidu, se vzrustajicim vekem se vystupuje pomaleji a pomaleji takze se to srovna samo J. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.