johnyc Vloženo 21. Duben 2018 Sdílet Vloženo 21. Duben 2018 Zdravím , po výmene batérie mi prestali fungovať el. Ovládané sedačky , zadné okná, strešné okno a zapalovače. Pozeral som poistky a tie vyzerajú v pohode. Viete mi niekto poradiť ? Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mioa701 Vloženo 23. Duben 2018 Sdílet Vloženo 23. Duben 2018 Poistky skús aj pomerať, môžu vyzerať OK a byť KO. A skús niekoho s diagnostikou, tá povie viac. Odkiaľ si? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnyc Vloženo 26. Duben 2018 Autor Sdílet Vloženo 26. Duben 2018 Poistky skús aj pomerať, môžu vyzerať OK a byť KO. A skús niekoho s diagnostikou, tá povie viac. Odkiaľ si? Takže problém vyriešený , bolo zlé relátko pod volantom .Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robert 1991 Vloženo 15. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2019 Zdravím. Zničehonic mi přestaly fungovat zadní okna a posun předních sedaček.Prostě to vubec nereaguje.Pojistky v interiéru i v motorovém prostoru zkontrolovány a jsou v pořádku.Po čem jit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Sup2 Vloženo 8. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2022 Ahoj, mám stejný problém. Superb 2.0 TDI, 125KW, Combi, r.v.2010. Podařilo se Ti to vyřešit? Kontroloval jsem pojistky, kabeláž ve dveřích (ta je vyměněná před cca dvěmi lety) a všechno se zdá být v pořádku. Zároveň s těmi okny a sedačkami mi diagnostika začala hlásit problém s čidlem náklonu vozidla. Červená dioda ve dveřích nejdřív svítí a rozbliká se až po cca deseti vteřinách. Nevím, čeho se chytit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Sup2 Vloženo 8. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2022 Ahoj, mám stejný problém u mého Supa. Elektrika sedaček a zadní okna mrtvé. Zároveň s tím mi po zamknutí začala svítit dioda ve dveřích řidiče, rozbliká se až po cca deseti vteřinách. Diagnostika píše závadu na čidle náklonu a nefunguje alarm. Jenom zamykání. Netuším ale, jak tohle může být propojeno. Prosím Tě, kde najdu to relé? Nemáš fotku? Martin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.