Přejít na obsah

Martin Sup2

Uživatel
  • Počet příspěvků

    12
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení Martin Sup2

Bažant

Bažant (2/14)

  • Collaborator Vzácný
  • One Year In
  • One Month Later
  • Week One Done
  • Dedicated Vzácný

Nedávné oznámení

0

Popularita

  1. Ahoj, po delší době přidávám další poznatek k mému problému s pravidelným škubáním motoru. Stejně, jako loni v listopadu, jsem přehodil celé kola na zimní a škubání přestalo, stejně jako loni v zimě. Nejdřív jsem si myslel, že je to teplotami a z nějakého důvodu motoru víc prospívá venkovní studený vzduch. Teploty jsou momentálně přes den kolem 10ti stupňů, takže tím to asi nebude a minulý týden před přezutím nebylo o moc tepleji. Letní kola mám origo škoda 18, pneu Barum, zimní origo škoda 17, pneu Barum. Samozřejmě mi nedává smysl, jak by výměna kol a následný re-set iTPMS mohl ovlivnit škubaní za jízdy, ale vypadá to, že nějak asi ano. Auto jede úplně normálně. Mám v plánu to nějakou dobu sledovat a pak se rozhodnu, jestli to zkusím dát zpátky na letní, projet a uvidíme, nebo počkám třeba ještě celý duben a navzdory vyšším teplotám ještě budu jezdit na zimních, jestli se to objeví vzhledem k teplotě nebo ne. Pokud máte někdo nějaký nápad, sem s ním. Jinak se po testu ještě určitě ozvu.
  2. pmpolis, povedlo se Ti to nějak? Mám stejný problém.
  3. Dobrý den všem, podařilo se někomu vyřešit problém s el.sedačkami? Nefungují mi obě dvě. Nejprve nefungovaly sedačky, zadní okna, alarm a ostřikovače světel. Byla spálená 50A pojistka v motorovém prostoru. Ano, něco ji muselo odpálit, nepřišel jsem ale na to co. Vyměnil jsem ji a vše fungovalo v pořádku. Za nějakou dobu přestaly znovu fungovat sedačky, vše ostatní bylo ok. Pojistka v motoru byla v pořádku, tak jsem vyměnil pouze bimetalovou pojistku a sedačky fungovaly. Zhruba před dvěma měsíci opět přestaly fungovat. Řidič + spolujezdec. Chtěl jsem vytáhnout bimetalovou pojistku, ale pálí tak, že jsem si na to musel vzít rukavici. Nechal jsem ji schladnout, vrátil ji tam zpět, ale do několika vteřin je znovu rozpálená. Díval jsem se pod sedačky, kontroloval zapojení konektorů a zdá se být ok. Nicméně přístup je tam špatný, jelikož s nima samozřejmě nepohnu. Nemáte prosím vás někdo s tímhle zkušenost nebo aspoň tip, po čem jít?
  4. Ten výfuk ještě zkontroluju, ale žádného kouře jsem si nevšimnul.
  5. Aha, díky za upozornění. Takže citovat asi ne jo? DPF jsem měnil před rokem a půl cca. Bylo to z preventivních důvodů a taky díky akci, kterou měla škodovka na tyto díly. Od auta mám kompletní servisní historii a vstřiky jsou ještě původní. Jak píšeš, projet to s napíchnutou diagnostikou by bylo asi nejlepší řešení. Tam by to snad něco ukázalo a věděli bychom po čem jít. V servise mám známého, tak to s ním zkusím domluvit. Jinak viděl jsem Tvůj profil a palec nahoru za to, jak se o auto staráš. Vypadá fakt dobře.
  6. Ahoj, motor má najeto 306tis. Pořád tam liju Vervu a přidávám VIF aditivum, i když bych asi nemusel a zatím pořád stejné. Včera, když jsem jel, odpočítával jsem to a dělá to pravidelně co 28-30 sekund. @HANZTD kolik jsi prosím Tě platil za EGR? Dával jsi origo díl?
  7. Ahoj, podařilo se Ti to vyřešit? Taky mám problém se škubanim motoru. Je to při stále rychlosti,motor jakoby zaškube a jede dál. Dělá to v pravidelných intervalech. Žádná kontrolka ani chyba na vagu. Motor CBBB 2.0TDI, 125kw,R.v.2010. Dával jsem prověřit vstriky a prý jsou v pořádku, ale mi se to nezdá. V servise je měřili hned po nastartování, ale podle mě,by to chtělo měřit během jízdy, kdy se projevuje to zaškubání. Tady na fóru jsem se ještě dočetl, že by to mohl být špatný EGR. Nevím, čeho se chytit. Začal jsem do nafty přidávat VIF, ale zatím je to pořád stejné.
  8. Ahoj chlapi, jak teda, vyřešili jste to novým, popř. vyčištěním EGRu? Taky mám problém se škubanim motoru. Je to při stále rychlosti,motor jakoby zaškube a jede dál. Dělá to v pravidelných intervalech a je jedno, jestli je motor zahřátý nebo studený. Žádná kontrolka ani chyba na vagu. Motor CBBB 2.0TDI, 125kw,R.v.2010.
  9. Ahoj,taky mám problém se škubanim motoru. Je to při stále rychlosti,motor jakoby zaškube a jede dál. Dělá to v pravidelných intervalech. Žádná kontrolka ani chyba na vagu. Motor CBBB 2.0TDI, 125kw,R.v.2010. Nevím, čeho se chytit. Dával jsem prověřit vstriky a prý jsou v pořádku, ale mi se to nezdá. V servise je měřili hned po nastartování, ale podle mě,by to chtělo měřit během jízdy, kdy se projevuje to zaškubání. Nechce se mi je měnit hned všechny, je to docela ranec. Třeba je vadný jenom jeden.Jak by se prosím Tě projevoval špatný EGR?
  10. Ahoj, mám stejný problém u mého Supa. Elektrika sedaček a zadní okna mrtvé. Zároveň s tím mi po zamknutí začala svítit dioda ve dveřích řidiče, rozbliká se až po cca deseti vteřinách. Diagnostika píše závadu na čidle náklonu a nefunguje alarm. Jenom zamykání. Netuším ale, jak tohle může být propojeno. Prosím Tě, kde najdu to relé? Nemáš fotku? Martin
  11. Ahoj, mám stejný problém. Superb 2.0 TDI, 125KW, Combi, r.v.2010. Podařilo se Ti to vyřešit? Kontroloval jsem pojistky, kabeláž ve dveřích (ta je vyměněná před cca dvěmi lety) a všechno se zdá být v pořádku. Zároveň s těmi okny a sedačkami mi diagnostika začala hlásit problém s čidlem náklonu vozidla. Červená dioda ve dveřích nejdřív svítí a rozbliká se až po cca deseti vteřinách. Nevím, čeho se chytit.
  12. Dobrý den Ace a všichni škoda nadšenci, chci Vás požádat o radu. Mám Superba 2, 2.0TDi 125KW,r.v.2010. Přestal mi fungovat alarm,auto se zamkne,dioda ve dveřích zůstane svítit a rozblika se po cca 10 vteřinách.Diagnostika píše závadu na čidle náklonu vozidla. Zároveň s tím ale přestalo fungovat stahování zadních oken a el.nastaveni předních sedadel. Pojistky jsou v pořádku. Kabeláž ve dveřích řidiče je nová cca dva roky. Na svorkovnici z řidičových dveří jsem se taky díval a nevypadá to, že by byl nějaký vodič uvolněný, zlomený apod. Nesetkali jste se už někdy s těmito závadami? Můžou být nějak spojeny nebo jde o náhody? Martin
×
×
  • Vytvořit nový...