arf_cz Vloženo 26. Červen 2016 Sdílet Vloženo 26. Červen 2016 Zdravím všechny, mám problém s BT jednotkou a potřeboval bych pomoct s diagnostikou závady. Octavia 2 FL 2009 L&K pořízená minulý rok. Původní BT jednotka 5N0-035-730-A byla vyměněná za 3C8-035-730-A z důvodu nekompatibility s iPhonem. Chybějící dráty jsem zatím nedodělával, takže při posílání hudby z telefonu hraje jen pravá strana a hází to tyhle chyby: 2 Faults Found: 9457427 - Negative output audio channel for speech/telephone B104F 13 [009] - Open Circuit 9458193 - Control Module for Cellular Telephone B1052 14 [009] - Short to Ground Toho jsem se chtěl zbavit odkódováním multimediálních funkcí, ale jednotka nebere nic jinýho než 00 na bytu 7. Nakódoval jsem to teda takhle: 08 00 00 00 01 00 00 00 00 01 01 00 s tím, že chyby kvůli chybějícím drátům budu ignorovat, jde mi zatím jen o volání. Teď k hlavnímu problému - Telefon správně spárován, vše funkční, volá to, ukazuje to na maxidotu i columbusu. Občas se stane, že přijdu do auta, nastartuju a BT jednotka se odmítne spárovat s telefonem. Na maxidotu to ukáže Přihlášení se nezdařilo. Nepomůže nic jiného než restart BT jednotky (na prase odpojení konektoru pod sedačkou spolujezdce a znovu připojení) nebo odebrání profilu a nové spárování telefonu. Nebo to nechat být a další den se to zase spojí, jakoby nic. Nějaký tip, v čem může být chyba? Už s tím bojuju druhý měsíc bez úspěchu.. Díky za jakékoli postřehy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 26. Červen 2016 Sdílet Vloženo 26. Červen 2016 Jedné chyby se zbavíš kódováním: 08 00 00 00 01 00 01 00 00 01 01 00 a druhé natažením 2 drátů mezi jednotkou a rádiem(navigací). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
arf_cz Vloženo 26. Červen 2016 Autor Sdílet Vloženo 26. Červen 2016 Super, díky moc, už mám jen chybu chybějících drátů Myslíš, že to má vliv na to občasný nepřipojování? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tenze Vloženo 25. Duben 2018 Sdílet Vloženo 25. Duben 2018 Zdravím, zkoušel jsem hledat a nikoho se stejným problémem jsem bohužel nenašel. Octavia II 2007, Maxidot, systém Cruise Začalo mě trápit připojování telefonu k autu, nyní se pouze připojí (co minutu spojení vypadne a připojuje se znovu) - jenže to je vše, co to dělá. V maxidotu při rozkliknutí kolonky "Telefon" maxidot zamrzne, resetne se, ale v menu už kolonka "Telefon" chybí (po vypnutí a zapnutí zapalování tam zase je). Po přijetí hovoru ručně a zvolení výstupu BT v telefonu zvuk do reproduktorů také nejde. Zkoušel jsem pod sedačkou spolujezdce kabel z BT modulu vytáhnout a zapojit znovu - nepomohlo. Koupil bych nový, ale nejdřív se ptám, abych nekupoval zbytečně.. Setkal se s tím už někdo a vyřešil? Věděl by někdo, co s tím? Díky předem za rady a pomoc! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.