tukanes Vloženo 30. Duben 2018 Sdílet Vloženo 30. Duben 2018 Zdravim Vas, v prvom rade dufam, ze som zalozil temu do spravnej sekcii ak nie tak sa vopred ospravedlnujem... Potreboval by som poradit ohladom prednych xenonovych svetiel na superb 1, riesim problem s xenonom na spolujazdcovej strane uz dlhsiu dobu nesvieti xenon ale uz sa vyskusalo vsetko prehodit aj RJ aj starter samotny aj vybojka a vsetko je v poriadku vyskusalo sa prehodit aj cele svetlo a problem je niekde od konektora do auta a preto by som potreboval schemu zapojenia svetiel alebo by stacil len popis hlavneho konektora ktory ide do svetiel .. na internete som hladal a nenasiel som nic schopne ... poistky su samozrejme dobre ... vopred dakujem za kazdu radu .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tukanes Vloženo 5. Červen 2018 Autor Sdílet Vloženo 5. Červen 2018 tak co nikto by nevedel pomoct? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 5. Červen 2018 Sdílet Vloženo 5. Červen 2018 V dílenské příručce to není? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 5. Červen 2018 Sdílet Vloženo 5. Červen 2018 určitě je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.