Přejít na obsah

Vytryskly olej na spodni strane kapoty

palix91

Doporučené příspěvky

Ahoj, chtěl bych se jen zeptat, čím může být nebo jak se mohlo stát to co je na obrázku. Dnes jsem kontroloval olej a všiml jsem si toho ale nevím jestli to tak už bylo nebo ne. Nikde jinde olej není jenom tam viz foto. Je to na kapotě zespodu a olej se dá setřít, zaschlý není. Všiml jsem si i mastného místa okolo loga na plastovém krytu motoru, tam se mohl vzít odkud?

Moc děkuji za případné odpovědi.

16366D59-FCEA-4E00-9C6D-3BCDF4FC7189.jpeg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

bylo nadoraz az k zarazce ktera tam je, zvlastni prave je to ze nikde jinde olej nebyl, kolem vicka zadne kapky, zadna louzicka nic, vylozene jen na te kapote, muze byt, ze predchozi majitel nastartoval bez vicka tak to vytrysklo, napr pri dolevani oleje... myslim ze kdyby se to stalo za dobu co auto mam ja, tak by ten olej byl i kolem vicka pripadne na nem, ale nevim, auto mam asi 3 tydny. Nicmene podle fotky to vypada ze to muselo byt s nasazenym vickem a napr nedotazenym ale rikam, vicko je uplne suche. Asi to ted budu sledovat a uvidime.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...