Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Tak už jsem taky v klubu smolařů!!!

V pátek v noci mě autí někdo pěkně probral! Jsem mínus radio a to jsem měl sundaný panel, doklady a kontakty bo mi čorkl i všechny vizitky debil jeden a prachy co tam byli tam nechal!

Samozřejmě mi ten zmrd podělal i zámek ve dveřích! Aspoň že mi nevymlátil okno....

Dal bych den života za to abych ho u toho čapnul když jsem se vracel v noci domů!!!

:blbec::blbec::blbec:

Už mě to začíná štvát, když nepřijdu o čepičky na ventilky nebo když mi to někdo neobejde tak mi to rovnou vyberou!

CO BUDE DÁL!!!!

post-18-1160936654.ibf

Vloženo

mame nekdo nekdy v posledni dobe (vsimli sme si toho az ted) vysrouboval u fabky dva bezpecnostni srouby z kol...podotykam, ze to nebyly original skoda ale bezpecnostni z nakyho kramku, schvalne a presto zmizely dva...no comment...... SIMPLY CLEVER :)))))))))))))

Vloženo

Včera jsem zjistil že jsem nebyl sám kámošovi v ten samej den odpoledne vybrali taky oktu!

Jel se svézt na motorce a když přijel tak to měl udělaný stejně jako já...... kol100:o

Musím tam asi dát nějakej alarm a pager! :rock:

Poradí mi někdo něco.....? V předchozím autě jsem měl Jablotron tak nevím co dát teď..... :unsure:

Vloženo

Mno, na základě množících se krádeží Octavií a věcí z Octavií jsem byl konečně pojistit auto. Z té sumy za pojistku jsem si teda krapet sednul na prdel, ale aspoň budu klidně spát. :)

Vloženo

Já mam autí pojištěný jen na vcandalismus a krádež. Dělá to sice 5000 na rok, ale když se něco stane tak si myslim že škoda bude vždycky větší než ta pojistka. Za ten klid to stojí. Pro upřesnění - nemam garáž, parkuju taky před barákem

Vloženo

Já jsem si hodil Allrisk. Ve smlouvě mě dost překvapilo, že v případě mimořádných stavů, povstání, atd, pojišťovna neplní. (viz např. nedávné události ve Francii)

Vloženo
Já jsem si hodil Allrisk. Ve smlouvě mě dost překvapilo, že v případě mimořádných stavů, povstání, atd, pojišťovna neplní. (viz např. nedávné události ve Francii)

How much is the fish? :D A na kolik to mas pojisteny?

Vloženo

Počítali to z hodnoty asi 235tkč....kua, to nám to kleslo... :( . Jo a i s povinným to vyjde na nějakých 13.500,- a nebo tak nějak.

Vloženo
Já mam autí pojištěný jen na vcandalismus a krádež. Dělá to sice 5000 na rok, ale když se něco stane tak si myslim že škoda bude vždycky větší než ta pojistka. Za ten klid to stojí. Pro upřesnění - nemam garáž, parkuju taky před barákem

Tak tohle nezní špatně...!

Bůra ročně to se dá!

U který pojišťovny to máš???

Vloženo

Počítali to z hodnoty asi 235tkč....kua, to nám to kleslo... :( . Jo a i s povinným to vyjde na nějakých 13.500,- a nebo tak nějak.

Tak zhruba za tyhle prachy jsem měl na předchozí Oktě pojistku taky! :disgust:

Vloženo

Ja mam auti taky radsi pojisteny na 300 u Uniqa pojistovny a tam za to chteli cca 10000 se vsim vsudy (se zapoctenim vsech bonusu)... Mam 5% spoluucast min. 3.000,- Kc ;) Nastesti jsem to nepotreboval a doufam, ze potrebovat nebudu...

PS ta audi story je silena... :(

Vloženo
Já jdu na 100prdy do alarmu a pegeru kvůli těm vykrádačkám...!

Koupil jsem nový radio, tak bych rád aby mi zůstalo!!! :fakac:

Ono ti nezůstane, jen se trochu dříve dozvíš, že ti zmizelo... ;)

Vloženo
Přečtěte si tohle, to je fakt síla: http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2006100804

tak jsem si to precetl a docela me svirala uzkost u srdce z bezmocnosti

no zazili jsme si to doma 2x kdyz auti neni na svem miste a jednou se ho organum podarilo najit a co si pamatuji ja, tak vraceni probehlo v pohode a bez problemu - nasli auti na hranicnim prechode v Harachove. Nejaky snedy obcan z Liberce si chtel zajet nakoupit do Polska. Ten den u nas zazvonil policajt, ukazal odznak a ze pra mame auti na Hranicnim prechode, at si tam dojedem - to byl oodpoledne a vecer bylo uz pred barakem a dalsi den se v pohode prihlasilo na nove SPZ, jenze to se psal rok 1993 a byl to 14 dni novy Favorit s najetymi 250 km :D

Vloženo
Přečtěte si tohle, to je fakt síla: http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2006100804

Jako nemám slov........ Jen klobouk dolů před tím člověkem který ten článek psal, s mejma nervama,bych se asi houpal v Kosmonosích v síťoví postely

Jenže je to bohužel pravda. Prostě zloděje auta zavřít nemůžou. Kamarádovi taky ukradli škodovku 120ka koupil jí za 10tis a 10do ní ještě narval (rádio, repro...). Ráno vztává do práce a auto nikde ukradený. Po 2 měsících začla bej zima a už nemohl jezdit do práce na kole tak si koupil nové auto. A při cestě do práce proti němu jede jeho škoda 120 a vní černo. Volá rodiče a policii a otáčí auto a jedou ho hleda. Rodiče auto dohonili a zastavili zaterasili jim cestu a zastavili a 3sikorky zdrhly a 3 zustaly v autě. Kámoš dorazil a jeho matka ho drzí aby je nezrubal. Přijedou benga a na policii sepíšou se sikorkama protokol a pošlou sikorky domu. Od policie se dozvídá, že se sikorkama nic neudělají protože sikorky řekli že to auto koupili a neví od koho (koupi nebyli schopni dokázat) a ještě si sikorky měli z auta vyndat svoje věci a ješte se dozvídá, že je tentýž den zastavovali a dávali jim pokutu za sjeté pneu. Auto po 3měsících dostal zpět (musel prokázat že je jeho) nabourané jine, pneu, rádio fuč, repro fuč, nešlo řadit, přeražené čísla kastle motoru a kastle. Musel si oběhat nové značky a nové vyražené čísla za to dal 3000,- a auto prodal za 5000,- a to se vyplatí. A sikorky neplatili nic. Takže příští auto si ukradnu a budu řikat že jsem ho koupil od neznámého člověka lol

• o 4 roky později...
Vloženo (editace)

předtím:

klub smolařů ? hmm, takhle se tomu tedy říká, nevěděl jsem kam se před měsícem zařadit, když jsem koupil rádio 7"DVD/NAVI/TV + Subwoofer (15000,-) a nad ránem si pro to do vozu sáhnul nějaký "pardon" impotentní krypl.

potom:

nasraný výraz ve tváři, nabitá zbraň a doma se nespí. Koupil jsem to vše ještě jednou, dávám ještě jednu šanci si přivydělat ;) jen pojď.........

Editováno: , autor: kropec
Vloženo

mimochodem !!!!!!!!!!

výborně funguje alarm s funkcí volání na mobilní telefon, a vězte že zvuk který sí nastavíte na právě číslo alarmu (když volá) vás probudí okamžitě, po přečtění "volajícího" (alarm) jste z postele venku rychleji než by lec-který zloděj čekal :o) a vzhledem k tomu, že je auto v momentě vašeho informování alarmem zcela zticha, vám nahrává. Pak jen ^^ zbraň a rychlé nohy :o)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...