Vallix Vloženo 26. Květen 2018 Sdílet Vloženo 26. Květen 2018 Dobrý večer, koupil jsem oct. 2.0FSI, po dvou měsících ježdění začala zlobit, po měsíci u mechanika se přišlo na to, že ve vyvažovacích hřídelích jsou vymlácené vymezovací podložky a tak hřídele bouchaly. Pokoušel jsem se hledat celý modul pod číslem koncernu - 06B103535B. Jediné co jsem necházel byly díly použité z Anglie, Polska, Itálie, ale vůbec nedokážu najít díl na nějakých českých stránkach. Byl jsem úspěšný pouze ve chvíli, kdy jsem našel inzerát na padlý motor z Audi A4, kde pán psal, že se díl shoduje i na koktávku, bohužel pro mě, pán díl prodal chvilku po zveřejnění inzerátu, takže tady jsem nepochodil. Má otázka na Vás je, zdali máte nějakou zkušenost, jak hledat, nebo kde hledat, nebo také jak to ochcat, pokud díl již nejde oficiálně sehnat. Předem Vám děkuji za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OnMiT312 Vloženo 26. Květen 2018 Sdílet Vloženo 26. Květen 2018 Pak uz zbyva jen metoda drson tj. vymontovat modul vyvazovacich hrideli, nariznout a rozlomit kolo reverzniho prevodu a vse vrátit zpet: Obdobne reseni jako 2.0TDI, kde se to ale resilo uplnym vyhozeni celého modulu a nahrazenim olejového cerpadla verzi pro motory bez vyvazovacich hrideli. OnMi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vallix Vloženo 26. Květen 2018 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2018 A jaký to bude mít vliv na chování auta, jde mi o to, jestli se mám nějak do krve snažit ten kus sehnat, nebo to ve výsledku nebude nijak extrémně vadit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OnMiT312 Vloženo 27. Květen 2018 Sdílet Vloženo 27. Květen 2018 Osobní zkušenost nemam, ale co jsem cetl, tak u TDI zas tak moc velky rozdil není. Lze samozrejme cekat nejake vibrace navíc, ale myslim, ze nic tragického to nebude. Pokud je modul před smrti (a nebo po) tak tento zasah uz situaci nijak zasadne nezmeni. Tak jako tak by byl potřeba jiny (nebo novy). OnMi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.