Blizz Vloženo 29. Květen 2018 Sdílet Vloženo 29. Květen 2018 (editace) Ahoj, mám problém s chybějící páčkou výdechu klimatizace. Tou kterou nastavujete úhel ofuku. Chybí mi na pravé straně, dá se to samostatně někde originálně koupit, nebo jedině vrakáč a koupit celý výdech? Díky Editováno: 29. Květen 2018, autor: Blizz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blizz Vloženo 29. Květen 2018 Autor Sdílet Vloženo 29. Květen 2018 Tu listu na obrazku jsem opravil, byla nastesti jenom vyskocena, nebyla vylomena. Ted uz jenom sehnat tu packu, ktera to cele rozhybe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas F Vloženo 30. Květen 2018 Sdílet Vloženo 30. Květen 2018 Originál koupíš jenom celý ofuk. Což asi platí i pro bazary a vrakáče... Jinak samotnému se mi tu páčku podařilo nedávno ulomit, ofuk z druhé ruky jsem si už sehnal, tak až najdu čas a chuť, tak to zkusím rozebrat a případně poreferuju, jak to šlo, nešlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.