Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj kluci, můj otec má Octavii rv00, jen na klíč. Občas při zamykání od místa řidiče se prostě centrál nezamče a zamknou se jen řidičovi dveře. Od spolujezdce a z kufru to jde v pohodě pokaždé. Ale u řidiče 5x jo a 20x ne. Nevíte co s tím?

Někde jsem slyšel že je vykvašená komfortka. Stačila by montáž dálkové ovládání, např. Click 305 od Jablotronu?

DO by to vyřešilo

jinak závada bude na 90% v zámku dveří jsou tam 2 mikrospínače (odem -zam.) a bud je KO mikrospínač nebo je vydřená vačka co je spíná

:unsure:

post-28-1161007490.jpg

:unsure:

Už jste někdo zjistil, kde se dají ty microspínače sehnat?

... byl jsem donucen jeden "vyrobit" ... take jsem je nesehnal. Nefungovalo mi spinani otevrenych/zavrenych dveri u ridice

• Autor

takže říkáte mikrospínač zámku jo? tak fajn, asi pořeším dálku, já jen měl strach aby to nebylo ve dveřní jednotce, to by mi dálka nepomohla. Musim to někdy rozdělat.

Jsme to zatim neřešili, protože jeden týpek co dělá ve škodovce, otcovi právě říkal že se vypaluje ta ŘJ ve dveřích řidiče a oprava tak asi 5000,-

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.