Alan 07 Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 Ahoj kluci, můj otec má Octavii rv00, jen na klíč. Občas při zamykání od místa řidiče se prostě centrál nezamče a zamknou se jen řidičovi dveře. Od spolujezdce a z kufru to jde v pohodě pokaždé. Ale u řidiče 5x jo a 20x ne. Nevíte co s tím? Někde jsem slyšel že je vykvašená komfortka. Stačila by montáž dálkové ovládání, např. Click 305 od Jablotronu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlabar Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 Komfortku pro central mam ... budes-li potrebovat je k dispozici :-) http://www.baranik.cz/bazarek-drobnosti/je...0-962-258-J.JPG http://www.baranik.cz/bazarek-drobnosti/index.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 DO by to vyřešilo jinak závada bude na 90% v zámku dveří jsou tam 2 mikrospínače (odem -zam.) a bud je KO mikrospínač nebo je vydřená vačka co je spíná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franta Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 Už jste někdo zjistil, kde se dají ty microspínače sehnat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlabar Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 ... byl jsem donucen jeden "vyrobit" ... take jsem je nesehnal. Nefungovalo mi spinani otevrenych/zavrenych dveri u ridice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alan 07 Vloženo 17. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 takže říkáte mikrospínač zámku jo? tak fajn, asi pořeším dálku, já jen měl strach aby to nebylo ve dveřní jednotce, to by mi dálka nepomohla. Musim to někdy rozdělat. Jsme to zatim neřešili, protože jeden týpek co dělá ve škodovce, otcovi právě říkal že se vypaluje ta ŘJ ve dveřích řidiče a oprava tak asi 5000,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.