karlosx Vloženo 13. Červen 2018 Sdílet Vloženo 13. Červen 2018 Muze se nekdo kdo jej sundaval podelit o zkusenosti? Je treba davat pozor na nejake vodici listy apod . aby se neco neulomilo? Jde sundat/nandat hladce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 13. Červen 2018 Sdílet Vloženo 13. Červen 2018 demontovat: predné kolesá (5 skrutiek každé) podbehy (asi 16 skrutiek každý) spodný kryt motora (6 alebo 9 skrutiek, podľa krytu) otvoriť kapotu povoliť 4 horné skrutky, 4 spodne skrutky povoliť 2 skrutky medzi blatníkom a nárazníkom nárazník uvoľniť ťahom dole (ak dobre pamätám) pre uvoľnenie od blatníka vytiahnúť nárazník smerom dopredu pozor na FA a senzory ak sú vo výbave demontovať v dvojici všetko je v dielenskej príručke, Karoseria - Montazne prace vonkajsie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlosx Vloženo 13. Červen 2018 Autor Sdílet Vloženo 13. Červen 2018 jj dik DP jsem cetl, spis jsem myslel jestli nekdo nema praktickou zkusenost na co dat pozor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 14. Červen 2018 Sdílet Vloženo 14. Červen 2018 Ved som ti to popisal z vlastnej. Na co pozor? Auto si podloz na oboch strabach, aby si dal dole obe predne kolesa. Musis uvolnit svetlo, dalsie 4 a 4 skrutky. Nezabudni si oznacit jeho poziciu voci maske a blatniku. Pre istotu... Pisal som aj pozor na kable pri FA a senzoroch. Ostrekovace ma malokto, preto som to ani neuvadzal. Ale treba ich odpojit. Najhorsie je povolit tie 2 a 2 skrutky medzi blatnikom a naraznikom. A sorry, video z rozoberania som fakt netocil. Isiel som podla DP a rozumu.... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.