Publikováno Červen 13, 20187 r Muze se nekdo kdo jej sundaval podelit o zkusenosti? Je treba davat pozor na nejake vodici listy apod . aby se neco neulomilo? Jde sundat/nandat hladce?
Červen 13, 20187 r demontovat: predné kolesá (5 skrutiek každé) podbehy (asi 16 skrutiek každý) spodný kryt motora (6 alebo 9 skrutiek, podľa krytu) otvoriť kapotu povoliť 4 horné skrutky, 4 spodne skrutky povoliť 2 skrutky medzi blatníkom a nárazníkom nárazník uvoľniť ťahom dole (ak dobre pamätám) pre uvoľnenie od blatníka vytiahnúť nárazník smerom dopredu pozor na FA a senzory ak sú vo výbave demontovať v dvojici všetko je v dielenskej príručke, Karoseria - Montazne prace vonkajsie
Červen 13, 20187 r Autor jj dik DP jsem cetl, spis jsem myslel jestli nekdo nema praktickou zkusenost na co dat pozor
Červen 14, 20187 r Ved som ti to popisal z vlastnej. Na co pozor? Auto si podloz na oboch strabach, aby si dal dole obe predne kolesa. Musis uvolnit svetlo, dalsie 4 a 4 skrutky. Nezabudni si oznacit jeho poziciu voci maske a blatniku. Pre istotu... Pisal som aj pozor na kable pri FA a senzoroch. Ostrekovace ma malokto, preto som to ani neuvadzal. Ale treba ich odpojit. Najhorsie je povolit tie 2 a 2 skrutky medzi blatnikom a naraznikom. A sorry, video z rozoberania som fakt netocil. Isiel som podla DP a rozumu....
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.