Publikováno Červen 16, 20187 r Kde kupujete nahradne diely?olej,filtre. Hocico. Hlavne ci to posielanu aj na svk. Dakujem za kazde rady.
Červen 17, 20187 r Mám s tímto eshopem zkušenost a vždy vše proběhlo v pořádku. Co se týče zaslání na Slovensko, neměl by být také problém.
Červen 17, 20187 r Z českých eshopov mám odskúšané skoda-dily.cz / skoda-diely.sk, taktiež obautodily.cz, kozmetika z detailingshop.cz, kamera z isix.cz Olej som kupoval cez motorove-oleje.sk. Samozrejme netreba zabúdať na oficiálny eshop škodovky, prípadne nejaké náhradné diely ti vedia objednať aj priamo v autorizovanom servise.. ideálne, ak vieš číslo dielu.
Červen 17, 20187 r před 1 hodinou, velkepeni napsal: Dik. Pozeral som ich. Mas aj osobne skusenosti? Mám, spokojnosť, bral som trikrát odtiaľ. Doprava na SK bezproblémová. Upraveno Červen 17, 20187 r od Effendi
Červen 18, 20187 r Otázku výmeny olejov rieš v inom vlákne pre Karoq, inak porušíš pravidlá fóra..... Upraveno Červen 18, 20187 r od Effendi
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.