velkepeni Vloženo 16. Červen 2018 Sdílet Vloženo 16. Červen 2018 Kde kupujete nahradne diely?olej,filtre. Hocico. Hlavne ci to posielanu aj na svk. Dakujem za kazde rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effendi Vloženo 17. Červen 2018 Sdílet Vloženo 17. Červen 2018 https://www.skoda-diely.sk/online-obchod.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
velkepeni Vloženo 17. Červen 2018 Autor Sdílet Vloženo 17. Červen 2018 Dik. Pozeral som ich. Mas aj osobne skusenosti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 17. Červen 2018 Sdílet Vloženo 17. Červen 2018 Mám s tímto eshopem zkušenost a vždy vše proběhlo v pořádku. Co se týče zaslání na Slovensko, neměl by být také problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 17. Červen 2018 Sdílet Vloženo 17. Červen 2018 Z českých eshopov mám odskúšané skoda-dily.cz / skoda-diely.sk, taktiež obautodily.cz, kozmetika z detailingshop.cz, kamera z isix.cz Olej som kupoval cez motorove-oleje.sk. Samozrejme netreba zabúdať na oficiálny eshop škodovky, prípadne nejaké náhradné diely ti vedia objednať aj priamo v autorizovanom servise.. ideálne, ak vieš číslo dielu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effendi Vloženo 17. Červen 2018 Sdílet Vloženo 17. Červen 2018 (editace) před 1 hodinou, velkepeni napsal: Dik. Pozeral som ich. Mas aj osobne skusenosti? Mám, spokojnosť, bral som trikrát odtiaľ. Doprava na SK bezproblémová. Editováno: 17. Červen 2018, autor: Effendi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
velkepeni Vloženo 17. Červen 2018 Autor Sdílet Vloženo 17. Červen 2018 Uz len teraz zistit ako tam dat olej ci 0-20 ci 3-30 . 1,5tsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effendi Vloženo 18. Červen 2018 Sdílet Vloženo 18. Červen 2018 (editace) Otázku výmeny olejov rieš v inom vlákne pre Karoq, inak porušíš pravidlá fóra..... Editováno: 18. Červen 2018, autor: Effendi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.