guinea Vloženo 1. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2018 Dobrý den, rád bych se zeptal jestli někdo netuší zda má Octavia 1 v kufru zásuvku pro připojení přídavných spotřebičů ( autolednička, wifi modem atd ) a případně kde se tato zásuvka nachází. Děkuji za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effendi Vloženo 1. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2018 (editace) Má, len combi. Lift nemá ..... Ale nie je problém natiahnuť kabel a umiestniť. Editováno: 1. Červenec 2018, autor: Effendi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guinea Vloženo 2. Červenec 2018 Autor Sdílet Vloženo 2. Červenec 2018 diky, nemohl jsem ji najit tak jen pro klid duše Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guinea Vloženo 16. Červenec 2018 Autor Sdílet Vloženo 16. Červenec 2018 jaká je podle tebebe nejlepší trasa a jaký mám použít kabel + koncovka na zasuvku, diky za tipy a rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effendi Vloženo 16. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2018 Zásuvky sú aj s plastovým čiernym krytom, daj tú. Koncovka podľa zásuvky, väčšinou na konektor (dutinku 6,3 mm ), zapoj aj kostru na niektorý kostriaci bod, lebo zásuvka pôjde do plastu. Ten je na ľavej strane blízko svetiel. Kadiaľ ťahať je možností viac. Fajnšmekri čo ťahajú dozadu skoro elektráreň kôli musicboxu by ti najlepšie poradili. Ja som ťahal z poistkovej skrine ľavou stranou popod koberce do kufra a popri zadnom čele na pravú stranu. Ale môžeš nechať aj na ľavej. Skôr než odstrihneš koniec kábla nechaj si na konci aspoň 20-30 cm rezervu, lepšie sa stým v prípade potreby manipuluje. Hrúbku som dal 2,5 mm2 . Na kostru hnedý, na + červený. prípadne žltý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guinea Vloženo 16. Srpen 2018 Autor Sdílet Vloženo 16. Srpen 2018 myslíš neco takového 2x2,5 dvoulinka stíněná ? https://www.automarket-sukorady.cz/automarket-sukorady/eshop/6-1-Autoelektrika/244-2-Kabely-ostatni/5/2452-Kabel-2-x-0-75-dvoulinka-RED-BLACK-1-m Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guinea Vloženo 16. Srpen 2018 Autor Sdílet Vloženo 16. Srpen 2018 našel jsem akorat tuhle multi zasuvku, jestli máš nějaky tip na lepší určitě si necham poradit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guinea Vloženo 16. Srpen 2018 Autor Sdílet Vloženo 16. Srpen 2018 to napojení kamelu mám udelat na nejakou pojistku v pojistkove skrini že ji omotám ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.