milin77 Vloženo 5. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2023 (editace) Ahoj chlapi, už jste někdo vyřešil ten zvuk? Dlouho jsem se neozval,protože mi vždy pomohlo doplnění klimatizace. Pak jsem měl klid. Tento rok i po doplnění klimatizace to začalo dělat častěji. Dokonce jsem si všiml,že se to jemně ozývá i při rozjíždění. Když se auto rozjíždí a řadí pomalu,tak to pískání vnímám . Když vypnu klimatizaci,tak je zvuk motoru normální. To samé platí,když to začne pískat při jízdě,vypnu Klímu a je hned klid. Všiml jsem si,že u středového výdechu mi nejde kolečkem zastavit proudění vzduchu. Na diagnostice mi to píše chybu. Foto dám do přílohy. Můžete se na to kouknout,kdo tomu rozumí 😀 Děkuji 🙋 Editováno: 5. Srpen 2023, autor: milin77 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 5. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2023 Ahoj, hlásím se do klubu s tím samým problémem, co měl @petrgavel. Začalo to dělat cca 3 dny po doplnění náplně klimy. Bylo to tím ventilem? Díky za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 17. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2023 Tak po opětovném pročištění a doplnění náplně (na základě reklamace) to dalo 2 dny pokoj a pak ten samý problém. 7.9. to tam dávám znovu a pokud nikdo nedá plnohodnotnou radu, nechám vyměnit kompresor a vysoušeč + proplach klimy. Ještě mě napadlo, jestli to při určitém zatížení nemůže dělat napínací kladka drážkovaného řemenu. Ten expanzní ventil nikdo dlouhodobě nepotvrdil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.