satriani Vloženo 7. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2018 Zdravím, dnes mi začalo v zadnej náprave niečo búchať keď idem do zákruty, ale je to strašný buchot je to taky zvuk ako keď idete s autom po plnej čiare z drazkami, presne taký buchot, keď idem rovno tak nič len keď idem do zákruty. Pozeral som či to nie sú náhodou ložiská ale keď som zdvihol auto a zatočil s kolesami tak nebolo nič počuť a ani volu nemajú kolesá, viete niekto poradiť? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deto Vloženo 8. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2018 Nemoze to byt zakliesneny kamienok? Mne naposledy pomohlo vycuvat ulicu (asi 200m). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
satriani Vloženo 8. Červenec 2018 Autor Sdílet Vloženo 8. Červenec 2018 před 13 hodinami, deto napsal: Nemoze to byt zakliesneny kamienok? Mne naposledy pomohlo vycuvat ulicu (asi 200m). A kde si ho mal zakliesneny? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deto Vloženo 9. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2018 Medzi brzdovym oblozenim. Bud zhodis kolesa, najdes ho a vyberies, alebo skusis cuvat - obcas to zvykne pomoct. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.