Přejít na obsah

Proč Yeti?

Doporučené příspěvky

Host Drobek.ales
Vloženo (editace)

Ahoj,mozna uz tohle tema tady nekde je,ale zatim jsem ho nenasel,takze se chci zeptat. Zajimalo by mne,proc si kdo z nas koupil Yetiho,a proc zrovna takoveho jakeho ma. Popravde receno,to auticko je naprosto neoddiskutovatelne krabicoidni,ale to se mi prave libi a ma to i svoje kouzlo. Zacnu u sebe. Mam Yetiho 2.0tdi,81kw a predokolku,rok 2011. Bydlim v centru,na hory nejezdim a ctyrkolku bych nevyuzil. Yeti se mi libil od chvile kdy s nim skodovka poprve vylezla,ale koupil jsem ho az asi pred mesicem. Doted jsem i potreboval vetsi auto. Zvazoval jsem Kia Sportage,Hyundai ix35 a Yetiho. Manzelka ma hyundai ix20,funglovku,a to auto je do mesta a na normalni silnice super,takze z hyundaie bych strach nemel,Kia pokud vim pouziva stejny motor,takze to by bylo asi taky OK,ale rozhodlo to,ze Yeti je mensi,koncernovej a ceny a dostupnost nahradnich dilu jsou taky krapet jinde. Ale hlavne se mi i zda nejhezci. Doted jsem se vozil passatem b6,taktez 2.0tdi,103kw,a nedam na nej dopustit,vzdycky jsem dojel kam jsem potreboval,byl krasnej a pohodlnej. Fotky mam v sekci Vas Yeti,pod Zapadocech Yeti. Ale je mi 53 let,nemladneme a chtel jsem auto s vyssim posezem a snadnejsim vystupovanim a nastupovanim. S manzelkou uz jsme sami jen s 10 letou  dcerkou,takze uz velky auto nepotrebuju. Jsem ponekud prerostlej a diky kamionu mam problemy se zadama,coz byl taky jeden z duvodu vymeny. Zatim si na sebe s autem zvykame,mam ted o jeden kvalt min,ale to mi nevadi a kdykoliv do nej lezu,tak mam hubu od ucha k uchu a tesim se na svezeni. Co vy? Proc Yeti?

Editováno: , autor: Drobek.ales
Doplneni.
Vloženo (editace)

1) vysoký posez pro mě

2) pohodlné nastupování a vystupování pro mé příbuzné vysokého věku

3) možnost vozit uvnitř auta jízdní kolo nastojato

4) kdo dnes nemá SUV jako by nebyl

5) možnost slevy od výrobce pro osoby s průkazem ZTP, díky té slevě bylo prostě levnější než Suzuki Vitara nebo Mitsubishi ASX

Editováno: , autor: osobne
  • o 3 týdny později...
Host Drobek.ales
Vloženo

Nad Vitarou jsem taky premyslel,ale benzin nechci a 1.9 v nafte je starej motor 1.9 dci od renaulta,a od toho me odrazoval i synovec,co dela ve znackovym servisu Renault. Ten motor je pry docela pruserovej i v renaultu,natoz ve vitare,kde je i jinak ulozenej. Navic opravdu nepotrebuju ctyrkolku,a spotreba u yetiho je taky nizsi. Ale jinak ta vitara je moc hezka.

Vloženo

Jo Vitara je vzhledove hezke auto, ale proti Yeti par nevyhod, zadni sedadla nejdou vyndat - jdou pouze sklopit operadla, drahe ventilky v kolech na mereni tlaku, bez tech ventilku pry neukazuje pristrojovy panel nektere udaje, pry defakto nefunguje a je zablokovany, tvrdil prodejce, takze i na zimni kola dalsi ctyri drahe ventilky, je tezsi ziskat u Suzuki slevu, protoze je mensi konkurence.

Host Drobek.ales
Vloženo

Jo,ty ventilky to bude to same,co ma manzelka na ix 20,stoji 4 tis,a musis je koupit i na zimaky,jinak ti sviti kontrolka na pristrojovce,a uz je to duvod,proc ti muze policajt sebrat technicak,a na stk s tim taky neprojdes. A vypnout to nejde,ani softwarove,ani jinak.  Takze dalsi zpusob jak vytahat z lidi penize,je to psany jako priplatkova vybava,ale od lonska uz auto bez toho u hyundae nekoupis.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...