cosby Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 jeden můj známý,majitel autoservisu-resp-karosárny+lakovny,sháněl pro přítelkyni Octu combi.Podmínka-nehavarovaná v pěkném stavu.Dnes mi volal,jestli mu nenamontuji tempomat a rádio,prý ji koupil u v aut.bazaru Škoda(www.vyzkoušeno.cz),kde mu prodejce auto předvédl,netajil že bylo dovezeno z D,km byly 128000,serviska na pohled vedená-razítka z D servisu.Dnes jsem tam byl mu dělat tempomat.Auto opravdu pěkné,čis´tounké,kdyby bylo na tacho 80.000,dalo by se uvěřit.Interiér super.Měl to na zvedáku,auto opravdu nehavarované,spodek max.zachovalý.Je to uznávaný a profi lakýrník,tak se v karosařině vyzná.Já mám soft,který u jednotek EDC15(octávia a koncern VW od roku 2000)umí vyčíst stav tacho s 5% tolerancí z nezávislého snímače,který údaje ukládá do ŘJ motoru(jinak jsou uloženy v E-prom budíků).Skutečný stav byl 220.000km.Ptal jsem se ho,jestli s tím něco bude dělat,říkal že né,že sehnat nebourané auto v tak pěkném stavu je opravdu problém a že KM ho nezajímají,ale stav a ten byl opravdu Super.To jen tak naokraj.Asi hodinu poté jsem byl u Bratrance,který před 3 lety kupoval dovozovku,octu 2001 s najetými 34000km a dnes má 120900 a můj soft ukázal 118500.Jednomu členu fóra jsem četl Octu,on veděl,že 224000 je skutečných a soft načetl 211000. Toto jen tak pro informaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colins Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 Cosby odstahuj sa do Afriky ! budes tam najmocnejsi carodejnik zo vsetkych... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 17. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 To ja ne,ale vyvojaři softwaru.já jen mačkám tlačítko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FISHkaa Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 To ja ne,ale vyvojaři softwaru.já jen mačkám tlačítko co je o za soft? rad bych ho taky mel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 17. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 know how Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 17. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 napiš sz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FISHkaa Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 know how ano, za to se plati kolik? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 17. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 SZ a ten soft je drahý,resp.kabel,který k tomu musíš mít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ttommirs Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 Jo 607 je mocný nástroj........ doufám, že pomůže změnit co se dnes hlavně v bazarech děje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 17. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 škoda že zatím umí jen EDC 15 a taky tě v Bazaru stejně pošlou víš kam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ttommirs Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 škoda že zatím umí jen EDC 15 a taky tě v Bazaru stejně pošlou víš kam asi tuším kam........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 17. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 jj.Bazar ti řekne,že on nic,že je pouze zprostředkovatel.Dovozce nebo prodejce ti řekne,že už to tak dostali do rukou.Je to běh na dlouhou trať-bohužel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octfa Vloženo 16. Únor 2007 Sdílet Vloženo 16. Únor 2007 a kdybych nahodou měl ten kabel tak jak na to abych to zjistil ? to mi asi nikdo neřekne co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.