Ivcabalu Vloženo 23. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2018 (editace) Zdravim, predem se omlouvam za zalozeni noveho vlakna ale opravdu jsem nenasla odpoved na svuj dotaz a ze se tomu venuju pres hodinu. Takze k veci: octavia 2,1.9 tdi 2008 dsg. Jde mi o to, ze jsem nikde nenasla, jak a kdy efektivne vyuzivat rezim sport. Diky za odpoved. Editováno: 23. Červenec 2018, autor: Ivcabalu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 23. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2018 No, to zalezi na tobe, kdy a jak ti to vyhovuje. Neni na to univerzalni navod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivcabalu Vloženo 23. Červenec 2018 Autor Sdílet Vloženo 23. Červenec 2018 To je mi jasny, ale kdy je treba vyhodny ho vyuzit? Ja ho moc nevyuzivam, jezdim hodne ve meste a prijde mi ze se jako kdyby zbytecne vytaci ve meste. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.