Publikováno Červenec 23, 20187 r Ahojte Skusam si objednat bezp skruby na kolesa a stale sa neviem pohnut z bodu, kde treba zata miesto odberu, nevie mi najst ziadneho predajcu. Skusam to cez moznost : Jednorazovy nakup bez registracie, vyplnim udaje a dostanem sa do bodu ako an obrazku a bum, nic. Skusam aj ako registrovany a neviem sa pohnut dalej. Skusate/kupujete cez svk eshop nieco? konkretne : https://eshop.skoda-auto.sk/eshop/sk/b2c/skrutky-a-krytky-kolies/bezpecnostni-srouby-kol-000071597cx/0/1/24/43/1001 Vopred dik za rady, postrehy, napady. Ospravedlnujem sa ak som to zle zalozil, neviem inde kde by sa tato tema hodila ako do OSTATNI
Červenec 23, 20187 r Ahoj. Podle me v eshope maji chybu. Zksus jet k Skodovky a kupit. Spise maji takove veci.
Červenec 23, 20187 r Skús iný prehliadač, teraz som skúšal cez Google Chrome a to isté, ale cez Edge som mohol vyhľadať predajcov.
Červenec 23, 20187 r Autor Skusal som chrome a mozilu. Skusim ine.dik.pisal som uz predajcovi tak ci tak.
Červenec 24, 20187 r Autor maju to na predajni a zadarmo mi tie sruby daju ale nefunkcny eshop tak velkej znacky je smutne. ako mam na salame a riesim veci mailom tak ci tak s predajcom ale uz 2x som nieco chcel kupit a vykaslal som sa na to. a to smo rpedajcovi spominal 2x ze im eshop nebavi :P
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.