15degren Vloženo 30. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2018 Ahoj, nemáte někdo zkušenosti co způsobuje únik oleje v přechodu hlavy a víka sání ? Viz. Foto: Několikrát jsem to opláchl vyčistil a olej se brzo ukáže znovu. Taky se ztrácí na měrce. doleju tak 1l na 5000 km, dřív to nežralo vůbec nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam D. Vloženo 4. Červen 2019 Sdílet Vloženo 4. Červen 2019 Ahoj, vyriešil si to prosím ? Čím to bolo spôsobené ? Kolko to stálo ? Mám rovnaky problém. Ďakujem vopred za info. Adam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
15degren Vloženo 4. Červen 2019 Autor Sdílet Vloženo 4. Červen 2019 (editace) hydroštely a vahadla - 20 tisíc. Nevyřešilo to zcela ale zlepšilo se to o 80 % (doléval jsem cca 1-1,5 L na 15K km) po repasu během intervalu doleji necelý 0.5l (cca 0,2-0,3). Prý ještě trochu propouští turbo, ale to je v těch km běžné. Editováno: 4. Červen 2019, autor: 15degren Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.