Vaflic Vloženo 3. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2018 Zdravím všechny, snažil jsem hledat, ale nikde jsem nenašel přesně co potřebuji. Omlouvám se možná za hloupí dotaz, ale mám octavii nově. Mám Octavii II rok 2006, 1.9 TDI, 77 kW. Potřebuji v pojistkové skříni uvnitř vozu najít spínané plus. Po otočení klíčku do první polohy. Neporadí mi někdo konkrétně? Moc díky. Petr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milos_s Vloženo 3. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2018 To už tady párkrát bylo: Jediné místo, kde je tento signál dostupný, je přímo kontakt spínací skříňky, žádná pojistka. Navíc nejde k kontakt v pravém slova smyslu, nesmí se zatížit prakticky žádným proudem, jen "vstupem do elektroniky", tranzistorem a pod. Dál je signál dostupný jen přes CAN, např. v autorádiu... Na pojistkách je jen plus při zapnutém zapalování. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaflic Vloženo 3. Srpen 2018 Autor Sdílet Vloženo 3. Srpen 2018 před 22 minutami, milos_s napsal: To už tady párkrát bylo: Jediné místo, kde je tento signál dostupný, je přímo kontakt spínací skříňky, žádná pojistka. Navíc nejde k kontakt v pravém slova smyslu, nesmí se zatížit prakticky žádným proudem, jen "vstupem do elektroniky", tranzistorem a pod. Dál je signál dostupný jen přes CAN, např. v autorádiu... Na pojistkách je jen plus při zapnutém zapalování. Takže když by mi stačilo plus při zapnutém zapalování, tak to najdu na pojistkách jo? Mají některé pojistky stálý plus nebo na všech po vypnutí zapalování není žádný proud? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milos_s Vloženo 3. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2018 Ano, tohle je v pohodě. V Octavii jsou jak pojistky s trvalým napájením 12V, tak spínaným - ale hned po vypnutí motoru napětí spadne. V návodu je seznam pojistek (jde od Škodovky stáhnout), příp. byl seznam i v krytu pojistek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaflic Vloženo 3. Srpen 2018 Autor Sdílet Vloženo 3. Srpen 2018 před 2 hodinami, milos_s napsal: Ano, tohle je v pohodě. V Octavii jsou jak pojistky s trvalým napájením 12V, tak spínaným - ale hned po vypnutí motoru napětí spadne. V návodu je seznam pojistek (jde od Škodovky stáhnout), příp. byl seznam i v krytu pojistek. Díky moc ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.