Publikováno Srpen 16, 20187 r Zdravím, koupil jsem octavku II TDI 2.0 CR 103kw(CFHC) 2012 , všiml jsem si že při otočení klíčku se ani na chvilku nerosvítí kontrolka mazání, je to u tohoto auta normální ?? Já si myslím že asi ne , mám novy olej i filtr, motor jede tiše , žádný hluk, který by signalizoval nějaký problém. Zatim u každého auta co jsem měl se vždy kontrolka po otočení rozsvítila. Kdyby bylo špatné olej.čidlo ,tak by to svítilo stále, ne ??? Díky za rady Upraveno Srpen 16, 20187 r od Koriandr
Srpen 17, 20187 r Mas MAXI DOT nebo jen palubni pocitac? Pokud MAXI DOT, tak tam zadnou kontrolku mazani nemas a ukazuje to prave MAXI DOT. A v tomto pripade to rozhodne nefunguje tak, ze bys po zapnuti zapalovani na displeji postupne videl vsechna varovani, ktera displej muze zobrazit. Upraveno Srpen 17, 20187 r od LucasCZE
Srpen 17, 20187 r Autor Mám jen palubní počítač, ta kontrolka na budíkách vidět je,po otočení klíče ale ani neblikne, škoda že tam není nějaký test kontrolek, nebo jde udělat ? Upraveno Srpen 17, 20187 r od Pawouk Bezprostředně předcházející příspěvek se necituje - viz pravidla fora.
Srpen 17, 20187 r Ta kontrolka je tam myslim vzdy, i kdybys mel MAXI DOT, jen by proste nefungovala. Nejsem si jisty, jestli by v pripade pristrojove desky s palubnim pocitacem mela kontrolka po zapnuti zapalovani probliknout. Myslim si, ze pravdepodobne ne a ze to mas v poradku. Pres diagnostiku lze aktivovat test pristrojove desky, pri kterem se rozsvecuji ruzne kontrolky, jen nevim, jestli mezi tyto kontrolky patri i kontrolka mazani. Muzes to vyzkouset.
Srpen 17, 20187 r Tak beru zpet. S palubnim pocitacem by kontrolka pravdepodobne po zapnuti zapalovani mela probliknout. Behem chvile jsem totiz nasel 2 videa, ve kterych je to jasne videt. I kdyz ani jednou to nebyl dvoulitr. Jednou 1.4 TSI, jednou 1.6 TDI, oboje OII FL.
Srpen 17, 20187 r Autor před 2 hodinami, LucasCZE napsal: Tak beru zpet. S palubnim pocitacem by kontrolka pravdepodobne po zapnuti zapalovani mela probliknout. Behem chvile jsem totiz nasel 2 videa, ve kterych je to jasne videt. I kdyz ani jednou to nebyl dvoulitr. Jednou 1.4 TSI, jednou 1.6 TDI, oboje OII FL. Díky, zkusim se na to zeptat v servisu.
Srpen 25, 20187 r Autor V 17. 8. 2018 na 13:40, LucasCZE napsal: Tak beru zpet. S palubnim pocitacem by kontrolka pravdepodobne po zapnuti zapalovani mela probliknout. Behem chvile jsem totiz nasel 2 videa, ve kterych je to jasne videt. I kdyz ani jednou to nebyl dvoulitr. Jednou 1.4 TSI, jednou 1.6 TDI, oboje OII FL. Takže, byl jsem v servisu zjistit jak to je ,mám MAXI DOT , kontrolka se rozviti jen v případě problémů. Ale i tak díky za pomoc.
Srpen 25, 20187 r Takze jsem ti vlastne odpovedel hned v prvnich 2 vetach, ktere jsem tady napsal. Hlavne ze to mas v poradku.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.