Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Zdravím, koupil jsem octavku II TDI 2.0 CR 103kw(CFHC) 2012 , všiml jsem si že při otočení klíčku se ani na chvilku nerosvítí kontrolka mazání, je to u tohoto auta normální ?? Já si myslím že asi ne , mám novy olej i filtr, motor jede tiše , žádný hluk, který by signalizoval nějaký problém. Zatim u každého auta co jsem měl se vždy kontrolka po otočení rozsvítila. Kdyby bylo špatné olej.čidlo ,tak by to svítilo stále, ne ???

Díky za rady 

Editováno: , autor: Koriandr
Vloženo (editace)

Mas MAXI DOT nebo jen palubni pocitac? Pokud MAXI DOT, tak tam zadnou kontrolku mazani nemas a ukazuje to prave MAXI DOT. A v tomto pripade to rozhodne nefunguje tak, ze bys po zapnuti zapalovani na displeji postupne videl vsechna varovani, ktera displej muze zobrazit.

Editováno: , autor: LucasCZE
Vloženo (editace)

Mám jen palubní počítač, ta kontrolka na budíkách vidět je,po otočení klíče ale ani neblikne, škoda že tam není nějaký test kontrolek, nebo jde udělat ?

Editováno: , autor: Pawouk
Bezprostředně předcházející příspěvek se necituje - viz pravidla fora.
Vloženo

Ta kontrolka je tam myslim vzdy, i kdybys mel MAXI DOT, jen by proste nefungovala. Nejsem si jisty, jestli by v pripade pristrojove desky s palubnim pocitacem mela kontrolka po zapnuti zapalovani probliknout. Myslim si, ze pravdepodobne ne a ze to mas v poradku. Pres diagnostiku lze aktivovat test pristrojove desky, pri kterem se rozsvecuji ruzne kontrolky, jen nevim, jestli mezi tyto kontrolky patri i kontrolka mazani. Muzes to vyzkouset.

Vloženo

Tak beru zpet. S palubnim pocitacem by kontrolka pravdepodobne po zapnuti zapalovani mela probliknout. Behem chvile jsem totiz nasel 2 videa, ve kterych je to jasne videt. I kdyz ani jednou to nebyl dvoulitr. Jednou 1.4 TSI, jednou 1.6 TDI, oboje OII FL. :kol-32:

Vloženo
před 2 hodinami, LucasCZE napsal:

Tak beru zpet. S palubnim pocitacem by kontrolka pravdepodobne po zapnuti zapalovani mela probliknout. Behem chvile jsem totiz nasel 2 videa, ve kterych je to jasne videt. I kdyz ani jednou to nebyl dvoulitr. Jednou 1.4 TSI, jednou 1.6 TDI, oboje OII FL. :kol-32:

Díky, zkusim se na to zeptat v servisu.

Vloženo
V 17. 8. 2018 na 13:40, LucasCZE napsal:

Takže, byl jsem v servisu zjistit jak to je ,mám MAXI DOT , kontrolka se rozviti jen v případě problémů. Ale i tak díky za pomoc. 

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...