RadimBolebruch Vloženo 17. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2018 Ahojte potreboval by som poradit ohladom jednoho problemu lebo neviem co to moze byt. Ked zaradim 3. prevodovy stupen a pridam plyn tak pri rychlosti cca. 42 km/h a zabere plynu tak pucujem take piskanie alebo zavijanie. Ked pustim plyn prestane to, ked dam znova do zaberu zase to zacne. Ked pridam rychlost a zvysia sa aj otacky zmizne to. Na 4. Stupni to nerobi. Nevie mi niekto poradit co to moze robit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
15degren Vloženo 22. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2018 Převodovka, brzo to budeš počuvat i na stupni 4 a pak i na 5 ignoruj to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patim Vloženo 24. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2018 Takže prevodovka je OK? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadimBolebruch Vloženo 24. Srpen 2018 Autor Sdílet Vloženo 24. Srpen 2018 před 1 minutou, Patim napsal: Takže prevodovka je OK? Prevodovka je v poriadku radi normalne. Iba ked idem na 3 a drzim nohu na plyne tak mi to zavija ale je to len pri urcitych otackach ked pridam a zvysia sa otacky prestane to a zase ked sa znizia zacne to znovu zavijat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
15degren Vloženo 26. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2018 (editace) V pořádku není odchází nějaké ložisko, ale nemá to smysl řešit podle mého názoru. Mě pískají dvě stejné převodovky oboje začali ve 200K pískat i když se ve 150 měnil olej. Nejdříve to pískalo na trojku, pak to začalo i na 4 a 5 stupni postupně, píská to nejvíc kolem 2500 otáček jedna převodovka si veselé píská už 70K km :-) Editováno: 26. Srpen 2018, autor: 15degren Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nicuvlancu Vloženo 10. Květen 2022 Sdílet Vloženo 10. Květen 2022 zdravim, vyřešili jste tendle problem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dfga Vloženo 25. Květen 2022 Sdílet Vloženo 25. Květen 2022 Prevodovka na opravu. Mne pri 150tis robila to isté. Po repase išla s chipom v pohode do 210tis potom som to predal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucktech Vloženo 19. Červenec 2024 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2024 Zdravím, koľko taká oprava prevodovky môže stať? Mam ten isty problem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.