Publikováno Srpen 17, 20187 r Ahojte potreboval by som poradit ohladom jednoho problemu lebo neviem co to moze byt. Ked zaradim 3. prevodovy stupen a pridam plyn tak pri rychlosti cca. 42 km/h a zabere plynu tak pucujem take piskanie alebo zavijanie. Ked pustim plyn prestane to, ked dam znova do zaberu zase to zacne. Ked pridam rychlost a zvysia sa aj otacky zmizne to. Na 4. Stupni to nerobi. Nevie mi niekto poradit co to moze robit?
Srpen 24, 20187 r Autor před 1 minutou, Patim napsal: Takže prevodovka je OK? Prevodovka je v poriadku radi normalne. Iba ked idem na 3 a drzim nohu na plyne tak mi to zavija ale je to len pri urcitych otackach ked pridam a zvysia sa otacky prestane to a zase ked sa znizia zacne to znovu zavijat...
Srpen 26, 20187 r V pořádku není odchází nějaké ložisko, ale nemá to smysl řešit podle mého názoru. Mě pískají dvě stejné převodovky oboje začali ve 200K pískat i když se ve 150 měnil olej. Nejdříve to pískalo na trojku, pak to začalo i na 4 a 5 stupni postupně, píská to nejvíc kolem 2500 otáček jedna převodovka si veselé píská už 70K km :-) Upraveno Srpen 26, 20187 r od 15degren
Květen 25, 20223 r Prevodovka na opravu. Mne pri 150tis robila to isté. Po repase išla s chipom v pohode do 210tis potom som to predal.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.