Lubik_63 Vloženo 12. Května Sdílet Vloženo 12. Května V 26. 1. 2023 na 11:01, kacer1 napsal: Informace pro zájemce, kontaktujte mě pouze pokud opravdu chcete tapeci do dveří nic jiného nemám. Další omezený počet sad ihned k odeslání. Měl bych zájem o tapeci do dveří. Prosím zavolejte mi na tel. 728336081, nebo mi dejte zprávu do e-mailu. děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jofree Vloženo 12. Září Sdílet Vloženo 12. Září Mel bych k prodeji jednu sadu. Driv, nez jsem ji nalepil, tak jsem auto prodal…. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dědek Vloženo 14. Září Sdílet Vloženo 14. Září Máte sz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pheorinos Vloženo 12. Listopadu Sdílet Vloženo 12. Listopadu Vážně moc děkuji @kacer1 za dodání výplně dveří. Super komunikace a domluva. Doporučuji. Nalepím až bude tepleji, ale vzhledově a na dotek jsou úžasné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo před 5 hodinami Sdílet Vloženo před 5 hodinami Děkuji hlavně že dělají radost, po nalepeni bude ještě větší.👍😀 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.