Květen 12, 20241 r V 26. 1. 2023 na 11:01, kacer1 napsal: Informace pro zájemce, kontaktujte mě pouze pokud opravdu chcete tapeci do dveří nic jiného nemám. Další omezený počet sad ihned k odeslání. Měl bych zájem o tapeci do dveří. Prosím zavolejte mi na tel. 728336081, nebo mi dejte zprávu do e-mailu. děkuji.
Listopad 12, 2024Lis 12 Vážně moc děkuji @kacer1 za dodání výplně dveří. Super komunikace a domluva. Doporučuji. Nalepím až bude tepleji, ale vzhledově a na dotek jsou úžasné.
Listopad 23, 2024Lis 23 Prosím nemáte někdo tu sadu výplně do dveří na prodej měl bych zájem od pondělka jsem také majitelem karoqu.
Březen 23Bře 23 Děkuji všem spokojeným majitelům Karoqa kteří si vylepšili plastové výplně dveří sadou pro odkládací prostor. Pro výplně dveří mě kontaktuje do SZ.
Duben 9Dub 9 Ahoj, má ještě někdo možnost sehnat výplň do dveří a přihrádek Karoqa ? Děkuji za info. Měl jsem ty výplně z výroby v O3FL a nic tam nedrnčelo, vůbec nechápu, jak bez toho může někdo jezdit
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.