Přejít na obsah

Přední tlumiče....poloha horních misek

Host aka

Doporučené příspěvky

Tak jsem zaregistroval, že ač mám relativně nové tlumiče (najeto cca. 5tkm), tak takové ty horní misky (co jsou až v motorovém prostoru) nejsou obě ve stejné poloze, levá je výše. Původně jsem si to vysvětloval tím, že je auto třeba jedním kolem na nerovnosti, ale dneska jsem měl auto na rovné podlaze a bylo to stejně, pozorujíc pouhým okem se ta poloha (výška) vůbec nemění. Tak kde je problém? Nechce se mi věřit tomu, že by to bylo normální...?!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Troufám si tvrdit, že je vymačkaný jedno horní uložení tlumiče (viz žl. šipka). Tlumič se přes gumu opírá do osazení v podběhu. Vyměnil bych je ale obě dvě...

Uff, etka říká, že "uložení jednotky tlumiče" obj. č. 1J0 412 331C stojí 537,- kč za kus gumy je to docela kláda!!

Editováno: , autor: Milan II
Odkaz ke komentáři

Troufám si tvrdit, že je vymačkaný jedno horní uložení tlumiče (viz žl. šipka). Tlumič přes gumu opítá do osazení v podběhu. Vyměnil bych je ale obě dvě...

Ale já jsem všechno nechal měnit za úplně nové díly, tlumiče i veškeré uložení... :(

Odkaz ke komentáři

Lehce se přivetřu. To vrchní uložení obsahuje ložisko. Mě se stává, že to při zatáčení (hlavně když sjíždím nebo vyjíždím od garáže - jo to do kopce a pak se to lomí na silnici) a v poslední době občas i při brždění se ozve takové zakřustění (zvuk bych popsal jako když se štrejchne zástěrkama o silnici, ale ty jsou netknuté a nedělaly by to při brždění). Otázka zní - můžou to být ty ložiska? Musí se to pro identifikaci jejich opotřebení vyndavat? Nebo napadá vás něco jinýho? Moc teď nemám na to, abych dělal celej předek, ale ty ložiska nejsou taková darda - cca 300 K. :(

Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...
Tak jsem zaregistroval, že ač mám relativně nové tlumiče (najeto cca. 5tkm), tak takové ty horní misky (co jsou až v motorovém prostoru) nejsou obě ve stejné poloze, levá je výše. Původně jsem si to vysvětloval tím, že je auto třeba jedním kolem na nerovnosti, ale dneska jsem měl auto na rovné podlaze a bylo to stejně, pozorujíc pouhým okem se ta poloha (výška) vůbec nemění. Tak kde je problém? Nechce se mi věřit tomu, že by to bylo normální...?!

Jestli je to koupený normálně v obchodě tak to uplně normálně reklamuj, nebuď měkej

Odkaz ke komentáři

Jestli je to koupený normálně v obchodě tak to uplně normálně reklamuj, nebuď měkej

Ono se to velmi lehce řekne, ale tyto díly se velmi těžko reklamují. Což o to, omlátit o hlavu jim to můžu, ale nejrpve to musím vyndat z auta ven, takže budu nepojízdný... :ph34r:

Odkaz ke komentáři

Ono se to velmi lehce řekne, ale tyto díly se velmi těžko reklamují. Což o to, omlátit o hlavu jim to můžu, ale nejrpve to musím vyndat z auta ven, takže budu nepojízdný... :ph34r:

Vono i to omlácení o hlavu dost pomáhá a hlavně je to dost příjemný :D

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...