Dandiouse Vloženo 3. Prosinec 2018 Autor Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2018 Dobře, mám též po výměně rozvodu. Tak tedy nechám klimatizaci doplnit. Pak dám vědět. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandiouse Vloženo 4. Květen 2019 Autor Sdílet Vloženo 4. Květen 2019 Zdravím, děkuji všem za trpělivost a rady. Včera jsem nechal doplnit klimatizaci, zvuk konečně ustal!!! Museli mi doplnit 317g (vejde se 500g). Už mám klid. :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandiouse Vloženo 4. Květen 2019 Autor Sdílet Vloženo 4. Květen 2019 Plany poplach, je to tu zase... Tak buď ta klimatizace vytekla, nebo je špatný kompresor, já už nevím... :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
do-luck Vloženo 14. Květen 2019 Sdílet Vloženo 14. Květen 2019 ahoj, podobny zvuk mi moje 1,6mpi rv2005 220000km dela taky. Jak pises, hlavne pri zahratym motoru a na volnobeh, v tahu ten zvuk slyset neni, klima doplnena nekolikrat a stejne se to ukazuje, vic jsem nezkoumal. Neda se presne vysledovat kdy, jestli je to po velkym zatizeni motoru nebo pri klidny jizde. Dela mi to cca 2-4 roky, ale moc si to nepamatuju kdy to zacalo a vjakej km. Zvuk neresim, jezdim i dovoleny do zahranici a zatim vse ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandiouse Vloženo 20. Květen 2020 Autor Sdílet Vloženo 20. Květen 2020 Zdravím, tak problém vyřešen. Nechal jsem si nainstalovat zcela nový kompresor, doplnil chladivo a je klid. Opravdu to bylo klimakompresorem. Děkuji všem za rady. Cením si toho ! ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.