Topy11 Vloženo 7. Září 2018 Sdílet Vloženo 7. Září 2018 Zdravim, potřeboval bych radu. Octavka uz má nalitano 200k pri těchto kilometrech uz začínají být problemy. Rosekalo se vysokotlaký čepardlo na rozvodech (špony v čerpadle) potom vyčištění celé palivové soustavy, vyměna čerpadla, ale furt nechce chytit. Ještě jedna vec asi 3tydny před tímto icidentem byli měněny vstrikovace. Myslel jsem že jsou treba zacpany ale je to nesmysl. Tlak z vysokotlaku na listu je 1400baru, ale vraci se všechna nafta z lišty přepadu. Po té vyměňen regulátor na liště a nic. Uz prostě nevim. Diky za nejake rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Topy11 Vloženo 7. Září 2018 Autor Sdílet Vloženo 7. Září 2018 Oprava kod motoru CFH, diagnostika nic nepise Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 7. Září 2018 Sdílet Vloženo 7. Září 2018 takže CFHC? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Topy11 Vloženo 8. Září 2018 Autor Sdílet Vloženo 8. Září 2018 Jj jeste jsem zkousel na prasaka ucpat prepadku z railu aby sla nafta do vstriku a uz neco malo nafty z prepadu slo ale proste nic to neudela. Furt to vypada jako kdyz je zablokovanej regulator na liste a nic tam nepusti nebo jestli neco v jednotce? A k cemu je ten snimac na tom railu jestli je na tlak kolik ma byt tlak na railu? Asi sem hodim v pondeli nejaky hodnoty co mi to ukazuje jinak uz nevim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.