Thomasss Vloženo 13. Září 2018 Sdílet Vloženo 13. Září 2018 Zdravím. Mám na ty zkušené dotaz. Nedávno jsem měnil zadni napravnici. A ta pružinová tyč co vede skrz celou napravnici je špatně uložená. Tudíž mi během jízdy vydává nesnesitelné cinkajici zvuky. Zkoušel jsem již všechno možné. Kdejaké silentbloky abych to eliminoval. Ale nic nepomáhá. Tudíž jsem přemýšlel že bych jí úplně odstranil. Chci se zeptat. Musi tam být? Budeš vadit když ji odstraním? Moc děkuju za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZbyšekSU Vloženo 13. Září 2018 Sdílet Vloženo 13. Září 2018 Tou pružinovou tyčí myslíš stabilizátor? Jestli ano, tak ten tam samozřejmě být musí, jinak by se ti nadlehčené kolo "nepřitlačovalo" k silnici. Jsou na něj normálně originál silentbloky a lůžka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomasss Vloženo 13. Září 2018 Autor Sdílet Vloženo 13. Září 2018 Jojo to je ono. Díky za info. Jen že při jakémkoliv rozhoupani to vydává nesnesitelné zvuky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZbyšekSU Vloženo 13. Září 2018 Sdílet Vloženo 13. Září 2018 A máš to dobře sestavené ? I když si ani nedovedu představit jak to udělat špatně. Je jen nasunutá v "ramenech" a potom ve středovém silentbloku a dynamickém tlumiči Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomasss Vloženo 13. Září 2018 Autor Sdílet Vloženo 13. Září 2018 Tím dynamickým tlumičem myslíš co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.