cosby Vloženo 14. Září 2018 Sdílet Vloženo 14. Září 2018 Zajímalo by mě,jestli je tu někdo fundovaný a může popravdě říci,jak je to se zaměstnaneckými vozy. Já mám info takové,že zaměstanci nesmí vyřizovat vůz pro další osoby.Mohou si je koupit pouze pro sebe a podmínka je vlastnit jej rok. Je to tak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 14. Září 2018 Sdílet Vloženo 14. Září 2018 U nas je to tak,ze ano,mozu si ho odkupit iba pre seba,musia byt majitelom auta min 9 mesiacov,ale mozu aj auto prihlasit na drzitela pre inu osobu.Defakto teda splnia podmienku vlastnenia,ale auto niekomu na drzitela predaju a po deviatich mesiacoch zmienia dovtedy iba drzitela,na majitela. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 14. Září 2018 Autor Sdílet Vloženo 14. Září 2018 Počkej,moc tě nechápu.Jednou píšeš,že jej musí mít 9 měsíců-tedy být devět měsíců majitelem ale pak píšeš,že jej můžou napsat na jinou osobu?To nedává smysl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 14. Září 2018 Sdílet Vloženo 14. Září 2018 (editace) Rozlisuje sa DRZITEL auta a MAJITEL auta.Musi zostat MAJITELOM auta min 9 mesiacov,ale DRZITELOM moze spravit niekoho hned pri prepise z firmy,na seba.Tym padom drzitel sa o auto stara,moze si ho sam poistit,akurat ho nemoze predat.To je mozne az po zmene DRZITELA,na MAJITELE po tych 9 mesiacoch. Editováno: 14. Září 2018, autor: Patrik1971 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 14. Září 2018 Autor Sdílet Vloženo 14. Září 2018 Aha.Zajímalo by mě,jak je to u nás konkrétně ve škodovce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 14. Září 2018 Sdílet Vloženo 14. Září 2018 Myslim ze obdobne,akurat ta doba bude variabilna...u nas sa znizovala z 24 mesiacov na 12 a teraz po novom menia auta kazdych 9 mesiacov.Takzer kazdych 9 mesiacov mozu odkupovat svoje auta pre seba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.