octan Vloženo 18. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2006 Zdravím . Môžete poradiť s výberom najvhodnejších sviečok na 1,6 74 kW motor ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 18. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2006 Hoj, uz se to tu urcite resilo. Osobne jsem vyzkousel 2 sady Brisk DOR14LGS, proti normalnim je to urcite znat ve vsech ohledech pozitivne. Ted tam mam cerstve Denso Iridium. Denso je krapitek lepsi, ale 4x tak drahy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 18. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2006 Od vyroby se tam montuji NGK - takze pokud jsem uz videl, tak vydrzi opravdu dost i tech 160 000km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca13 Vloženo 19. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2006 třeba ti pomůže v rozhodování http://forum.skodahome.cz/index.php?act=Se...lite=sv%ED%E8ky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jsstanik Vloženo 21. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2006 Hoj, uz se to tu urcite resilo. Osobne jsem vyzkousel 2 sady Brisk DOR14LGS, proti normalnim je to urcite znat ve vsech ohledech pozitivne. Ted tam mam cerstve Denso Iridium. Denso je krapitek lepsi, ale 4x tak drahy Brisk tak maximálně do sekačky. LGS jsem vyzkoušel asi u 5ti aut a všude to haprovalo. U jednoho BMW 528i dokonce upadla elektroda do spalovacího prostoru. Svíčky jedině ty které předepisuje výrobce motoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 22. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2006 Hoj, uz se to tu urcite resilo. Osobne jsem vyzkousel 2 sady Brisk DOR14LGS, proti normalnim je to urcite znat ve vsech ohledech pozitivne. Ted tam mam cerstve Denso Iridium. Denso je krapitek lepsi, ale 4x tak drahy Brisk tak maximálně do sekačky. LGS jsem vyzkoušel asi u 5ti aut a všude to haprovalo. U jednoho BMW 528i dokonce upadla elektroda do spalovacího prostoru. Svíčky jedině ty které předepisuje výrobce motoru. Mozna to chtelo dat tam typ, kterej tam patril, ne do vseho cpat LGS, treba v tom BMW to nemelo co delat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jsstanik Vloženo 23. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2006 Hoj, uz se to tu urcite resilo. Osobne jsem vyzkousel 2 sady Brisk DOR14LGS, proti normalnim je to urcite znat ve vsech ohledech pozitivne. Ted tam mam cerstve Denso Iridium. Denso je krapitek lepsi, ale 4x tak drahy Brisk tak maximálně do sekačky. LGS jsem vyzkoušel asi u 5ti aut a všude to haprovalo. U jednoho BMW 528i dokonce upadla elektroda do spalovacího prostoru. Svíčky jedině ty které předepisuje výrobce motoru. Mozna to chtelo dat tam typ, kterej tam patril, ne do vseho cpat LGS, treba v tom BMW to nemelo co delat A na to jsi jak přišel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 23. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2006 (editace) Uplne jednoduse, v katalogu Brisku, kterej tu mam, neni teda moc aktualni, takze to bude asi tim, tam kazdopadne pro tohle Bavo LGS nejsou Aha, uz to vidim, koukal sem na 528, ale bez magickeho i Editováno: 23. Říjen 2006, autor: krysarr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 23. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2006 U 1.6 100Ps montovany od vyrobce NGK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 23. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2006 U 1.6 100Ps montovany od vyrobce NGK A nebo taky tlumice Monroe Kolik lidi si tam NGK da znova? (tim nechci vubec rict, ze NGK jsou spatny). Brisk v AKL delal divy a Densa jsou jeste o krapitek lepczi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lulda Vloženo 23. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2006 V létě jsem dal Brisk a kolísají otáčky, příště dám původní NGK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jsstanik Vloženo 24. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2006 U 1.6 100Ps montovany od vyrobce NGK A nebo taky tlumice Monroe Kolik lidi si tam NGK da znova? (tim nechci vubec rict, ze NGK jsou spatny). Brisk v AKL delal divy a Densa jsou jeste o krapitek lepczi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 25. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2006 Pouze NGK - maji az neuveritelnou vydrz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tunak Vloženo 1. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2006 Daj tam NGK, nestoja majland. Ja som menil na predoslej Oktavke r.v. 98 po 83k km a dal som tam tie BKUR 6ET-10 /take som tam aj nasiel/ a v pohode. Menil som ich iba preto, lebo som si myslel ze by sa to patrilo. Inak motor slapal OK aj pred vymenou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.