novej Vloženo 25. Září 2018 Sdílet Vloženo 25. Září 2018 Ahoj, auto mi zahlásilo po zapnutí zapalování "zkontrolujte hladinu oleje" Olej jsem dolil (byl na spodní rysce), ale hláška se nevynulovala. Po každém zapnutí klíčku tato hláška vyskočí a za jízdy pak svítí výstražný trojúhelník. Nevíte jak se toho zbavit? Octa 3 RS diesel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip Grůza Vloženo 25. Září 2018 Sdílet Vloženo 25. Září 2018 vadná komunikace s čidlem stavu oleje.. Buď vadný kontakt a nebo přímo ko čidlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novej Vloženo 25. Září 2018 Autor Sdílet Vloženo 25. Září 2018 diagnostika mi neukázala žádnou chybu, tzn ani vadné čidlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan76 Vloženo 26. Září 2018 Sdílet Vloženo 26. Září 2018 U O1 toto dělalo čidlo kapoty. Svítí ti při jejím otevření kontrola na maxidotu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novej Vloženo 26. Září 2018 Autor Sdílet Vloženo 26. Září 2018 u trojky to píše, kdyby to byly kapota tak to napíše "kapota" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda Banan Kratochvil Vloženo 24. Červen 2020 Sdílet Vloženo 24. Červen 2020 (editace) stejny auto,stejny problem,jak jsi to nakonec vyresil ? Editováno: 24. Červen 2020, autor: Jarda Banan Kratochvil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novej Vloženo 25. Červen 2020 Autor Sdílet Vloženo 25. Červen 2020 ahoj, nakonec to bylo vadný čidlo otevření kapoty, pro zhasnutí auto potřebuje zaregistrovat že jsi lezl do motorového prostoru. Vyřešil jsem to diagnostikou. Ale už jsem s tím krámem ztratil trpělivost. 100tis najeto a investice do poruch už 100tis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.