Neonik Vloženo 14. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2018 (editace) Zdarec, po výměně spojky na Felicii 1.3 začalo něco nechutně rezonovat z pravé strany motoru (po směru jízdy). Auto jinak jezdí úplně normálně, ale zvuk je poměrně dost nepříjemnný a je slyšitelný především z vnitřku auta. Zjistil jsem že: při zatočení vpravo chrčení úplně přestane, řemen příslušenství jsem sundal a na chrčení to nemělo vliv, silentblok, který na této straně drží motor je pevný avšak výměnu jsem dělal s motorem v autě, takže - je možné, že se poškodil při při "vyhnutí"?, výfuk je pevný. Moc díky za pomoc! Editováno: 14. Říjen 2018, autor: Neonik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonda-B Vloženo 14. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2018 Pravá plechová část krytu motoru je volná? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neonik Vloženo 14. Říjen 2018 Autor Sdílet Vloženo 14. Říjen 2018 (editace) Nevím, jakou plechovou část krytu myslíš ................................EDIT................................ Takže vyřešeno. Když jsme vyhýbali motor, trochu nám vyjel silentblok od vodní pumpy. Ta pak rezonovala o držák, což způsobovalo onen zvuk. Stačilo silentblok natlačit zpět do pouzdra a v autě je ticho, jak kdyby bylo nové Editováno: 16. Říjen 2018, autor: Neonik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.