Publikováno Říjen 14, 20186 r Zdarec, po výměně spojky na Felicii 1.3 začalo něco nechutně rezonovat z pravé strany motoru (po směru jízdy). Auto jinak jezdí úplně normálně, ale zvuk je poměrně dost nepříjemnný a je slyšitelný především z vnitřku auta. Zjistil jsem že: při zatočení vpravo chrčení úplně přestane, řemen příslušenství jsem sundal a na chrčení to nemělo vliv, silentblok, který na této straně drží motor je pevný avšak výměnu jsem dělal s motorem v autě, takže - je možné, že se poškodil při při "vyhnutí"?, výfuk je pevný. Moc díky za pomoc! Upraveno Říjen 14, 20186 r od Neonik
Říjen 14, 20186 r Autor Nevím, jakou plechovou část krytu myslíš ................................EDIT................................ Takže vyřešeno. Když jsme vyhýbali motor, trochu nám vyjel silentblok od vodní pumpy. Ta pak rezonovala o držák, což způsobovalo onen zvuk. Stačilo silentblok natlačit zpět do pouzdra a v autě je ticho, jak kdyby bylo nové Upraveno Říjen 16, 20186 r od Neonik
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.