Petr2212 Vloženo 15. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2018 Ahoj máte někdo zkušenost ? Při pojezdu sedačky (el.) řidiče se v zadní části několikrát jakoby zasekne a zaškube (poposkočí) . Jak pojedu do servisu budu reklamovat. Spolu s tím mi hrozně vadí, jak se přední sedačka u řidiče (rozsedla) Mám sportline a lem tvarované sedačky začal třít o středový tunel a vrže jako blázen :-( No uvidime jak uspěji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 15. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2018 Nic ve zlém, ale pokud máš větší zadek, tak budou sportovní sedačky většinou problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr2212 Vloženo 15. Říjen 2018 Autor Sdílet Vloženo 15. Říjen 2018 Ahoj myslím, že o úplně velký zadek nejde :-) 190cm výška a 110 Kg zase není tak moc :-) Každopádně v žádném jiném autě tento problém nevznikl :-) Mimo jiné to neřeší "poskakujicí" pojezd sedadla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 15. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2018 já jen poukazoval na ,,rozvalenou,, sedačku. Mám cca stejné tělesné parametry, tak vím o čem je řeč. ,,Poskakující,, sedačka je myšleno, tak že když jí posunuješ, že to něco dělá? Jestli není nějaké vada na šroubovici po které jezdí sedačka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr2212 Vloženo 15. Říjen 2018 Autor Sdílet Vloženo 15. Říjen 2018 Jasný já to tak beru :-) :-) Ano přesně jsi to popsal přijde mi to jako vadná šroubovice, která tahá sedačku. Prohlížel jsem ji, ale nic jsem nenašel ani nějaké poškození, tak uvidíme. Třeba vymění celou sedačku a vyřeší se oboje :-) :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.