Und3rko Vloženo 23. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2018 (editace) Ahojte. Mám problém s hlasným vŕzganím pri úplnom zabrzdení na 0 pri studenom aute zo zadnej časti nápravy pravdepodobne v brzdách alebo v tom okolí. Keď sa po cca 20-30 min jazdy auto zohreje tak už vŕzga menej. Minulý týždeň mi auto vrátili zo servisu že závada je odstránená a aj bola. Ale prešiel týždeň a auto vŕzga zase a v inom servise ako Škoda ma upozornili na to že mi v original servise dali strašne vela medenej pasty do oblasti bŕzd. To vysvetluje aj to prečo mi auto brzdí slabšie a nakolko sa do toho velmi nerozumiem tak ma aj upozornili že ak sa tá pasta dostala na platničky alebo brzdový kotuč. Tak môžem vymeniť brzdy. Viete nejako poradiť alebo odporučiť čo robiť? Mám 03 facelift kombi s DCC 10600km. Ďakujem Editováno: 23. Listopad 2018, autor: Und3rko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jojo91 Vloženo 23. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2018 Ja uz to resim od vyroby ... uz nejmene 3x jsem to reklamoval a nikdy to neodstranily ... pry vrzou skoro vsechny octavky ... je to vlastnost a ne vada podle servisu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Und3rko Vloženo 23. Listopad 2018 Autor Sdílet Vloženo 23. Listopad 2018 (editace) Len teraz sa mi aj jedna o to ci mozem s tym autom jazdit kedze to tak “pekne” namazali.... Editováno: 23. Listopad 2018, autor: Und3rko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jojo91 Vloženo 23. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2018 @Und3rko Joo, to ti nevim ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Und3rko Vloženo 23. Listopad 2018 Autor Sdílet Vloženo 23. Listopad 2018 Prikladam video zvuku po tyzdnovej navsteve v servise a po jeho “odstraneni”. Zvuk po tyzdni je naspat. Sice 3x slabsi ale aj tak to zobudi susedov rano :) B58392B5-1727-4B37-8516-B452502CDCD6.MOV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misor1994 Vloženo 23. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2018 Je to normalne, ked sa platnicka zahryzne do kotuca. Nie su tam predsa prilepene, tak to moze vydat takyto zvuk, ked prudsie zabrzdis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Und3rko Vloženo 24. Listopad 2018 Autor Sdílet Vloženo 24. Listopad 2018 Len robi to taky hluk jak keby som mal 20 rocne auto so 400k najazdene. A to mi na aute za 32k € nepride moc normalne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bouchy Vloženo 24. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2018 Mně to přijde jako plechový zvuk, možná že se "neškodná" rezonance destiček apod. roznáší na štít nebo jinou plechovou "plachtu", která zvuk zesiluje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš Záleš Vloženo 17. Duben 2019 Sdílet Vloženo 17. Duben 2019 Zdravím, mám síce Superb 2. generáciu, ale robí mi to zvukovo identicky, ako popísal Und3rko. Neviem na to prísť kde by bol problém, respektíve kde začať. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Und3rko Vloženo 15. Červenec 2019 Autor Sdílet Vloženo 15. Červenec 2019 Doteraz sa mi nepodarilo problém odstrániť alebo zistiť čo vydáva ten zvuk aj keď pravdepodobne sú to brzdy. Po návšteve škoda servisu (Todos) mi brzdy premazali a zvuk sa odstránil no po cca pol roku sa vrátil. Niekto mi spomínal či to nemôžu byť vadné tlmiče od výroby ale keď s autom hýbem (s otvoreným kufrom tlačím auto smerom dole aby sa húpalo/hojdalo) tak žiadny zvuk nevychádza. Idem ešte vyskúšať 2 servisy a uvidím čo mi tam povedia. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yodiak Vloženo 9. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2020 myslím si že to rezonuje ten ochrany plech co je u kotouču. na to se zaměřte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.