TiGeRZ Vloženo 20. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2006 Tak celkom sa mi zapacila cenovo tata stranka http://www.alukola.com/ Nemate nejake skusenosti s alu ? Odkial sa oplati kupovat alu disky ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 20. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2006 na tuhle firmu jsem zatim neslysel nic kritickeho a ceny maji super!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 20. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2006 ale nemaj RS kola, chjo kde ja je sezenu, nevite nekdo o nejakejch aspon z doslechu?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 20. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2006 bral jsem tam pneu a vše bez problémů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavko Vloženo 20. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2006 Kupoval jsem od nich už 5x a vždy bez problémů, mohu doporučit. Bral jsem litá kola i gumy, ochotný a rychlý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.