Danniell Vloženo 6. Prosinec 2018 Vloženo 6. Prosinec 2018 Chci se zeptat zda má někdo podobnou zkušenost jako já: V těchto podmínkám, když se raz dva zamlčí přední okno a pustím ofuk předního okna, tak se mi rychleji a lepé ofukuje strana u spolujezdce, strana u ridiče fouká slabějí a tím i déle trvá odmlžení starny u řidiče, řekl bych, že strana u řidiče fouká tak o 30-40% méně, než ta druhá. Kabinový filtr pod schránkou spolujezdce je vyměnený cca. před 3 mesíci. Díky za rady. Citovat
kamilk Vloženo 7. Únor 2019 Vloženo 7. Únor 2019 Dělá mi to taky. Možná je tam delší vedení vzduchu od ventilátoru a má větší tlakovou ztrátu tak to fouká méně... Citovat
LucasCZE Vloženo 9. Únor 2019 Vloženo 9. Únor 2019 I mne. Vedeni delsi neni. Rekl bych, ze to bude tvarem vedeni... V kazdem pripade si myslim, ze je to vlastnost. Citovat
kamilk Vloženo 11. Únor 2019 Vloženo 11. Únor 2019 Poslední dobou mám bohužel takový pocit, že cokoliv, co u jiných aut funguje normálně a u Škodovek ne, nazývá servis/výrobce vlastností... Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.