MarkuRS Vloženo 11. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2018 Asi mám extrémní smůlu, ale po najetých desetiticích km s jinými vozy se mi nikdy nepovedlo trefit kamínkem senzor ( navíc téměř přesně do středu? ). Teda alespoň se domnívám že ten tukanec na fotce může za co že to hlásí tu chybu, která vyřadila projistotu celou přední část senzorů, ne jen ten jeden na který mám podezření. Nemá s tím někdo zkušenost jak si to doma opravit? Pokud je ta vnější vrstva senzoru jen jakýsi kryt, tak by teoreticky měl jít vyndat, a vyměnit jen vlastní senzor pod ním, nebo je to jinak? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarkuRS Vloženo 20. Prosinec 2018 Autor Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2018 Nemáte někdo ponětí / zkušenost zda kvůli výměně senzoru je nutné sundat celý přední nárazník? V autorizáku mi tvrdí že je to nutné (a jen za výměnu chtějí cca 1500-2000kč), pán v obchodě s čidli mi tvrdí opak a že si ho vyměním snadno sám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Devil... Vloženo 20. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2018 (editace) @MarkuRS měl by stačit sundat motorový kryt zespod auta a měl by ses na všechny dostat, aspoň u RS nárazníku, případně vyndat ten středový "honeycomb gril". Do dílenské příručky si se díval? Už je to nějaký ten pátek co jsem měl dole nárazník a přesně si to nepamatuji ... Editováno: 20. Prosinec 2018, autor: Devil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.