taubda Vloženo 15. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2018 Zdravím, dnes nad ránem se mi u mého G-tecu rozsvítila kontrolka motoru a zobrazila hláška závada start stop systému. O cca 2 hodiny dřive jsem si také všiml, že se v nízkých otáčkách cca 1500-2200 pouze při jemném sešlápnutí plynu(spíše pro udržení rychlosti, než pro akceleraci - také jsem to pociťoval u tempomatu) začal motor jakoby "cukat". Po 3-4 opětovných startech se již kontrolka motoru nerozsvítila, závada SS zůstala(pokud jsem ho ještě před startem nevypnul). Zároveň se z motoru začalo ozývat takové "klapání" a z výfuku také vychází takový zvláštní zvuk(jako by začal nějak "prdět" či co?) Jinak motor neztratil žádný výkon. zvuk motoru - video Nevíte někdo, co by to mohlo být? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dablas2 Vloženo 15. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2018 Mi se stalo něco podobného jako tobě. Měl jsem vadnou lambda sondu. Každopádně to dej na diagnostiku tam ti řeknou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.