Pavel1985 Vloženo 16. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2018 Prosim o radu. Mam problem po nastartovani mi auto skubalo i za jizdy.sviti kontrolka motoru, a blika zhaveni.. Pise motor do dilny. Po te co se motor zahreje uz necuka. Pri diagnostice zavada zadna.dekuji za rady jaka by mohla byt pricina. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan76 Vloženo 16. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2018 Divné, že diagnostika nic neukázala, ale já měl podobný problém a byly přerušené dráty v kabelové svazku co vede kolem starteru. Jsou v husim krku a o ten se pohybem motoru vůči karosérii prodřou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel1985 Vloženo 16. Prosinec 2018 Autor Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2018 No prave je vice moznosti. Nekdo radi vymenit zhavice, nekdo el. Svazek co jde ke vstrikum atd. Musim to dat jeste nekomu jinemu na tu diagnostiku. Jinak dekuji za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel1985 Vloženo 16. Prosinec 2018 Autor Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2018 Ale moze byt prerusena i nekde el. Nebo mi neco i vybilo behem noci baterku.uz mi to delalo jednou ze mi neco vybijelo baterku, ale pak to samo zase odeslo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.