kubik3083 Vloženo 15. leden 2019 Sdílet Vloženo 15. leden 2019 (editace) Dobrý den, má problém s Octavii 2 ( rok 2005, 2.0TDI 103kW, motor BKD ). Začalo to u pravého zadního světla, na palubní desce se rozsvítila kontrolka prasklé žárovky, zjistil jsem že nesvítí žárovka u pravého zadního světla ( žárovka co je nahoře, společná pro brzdu ), tak jsem ji vyměnil, ale problém zůstal stejný, pořád nesvítí, tak jsem to ten den už neřešil. Druhý den nastartuji a na palubce žádná kontrolka nesvítí, kouknu dozadu na světlo a vše svítí v pohodě, vydrží to třeba den, dva, týden a najednou zase nesvítí a pak se rozsvítí, ale pak to začalo dělat levé zadní světlo, úplně to samý, občas to udělá i přední levé a teď začali dálkové, rozsvítila se kontrolka na palubce, po zapnutí dálkových světel nesvítí pravé dálkové a do 5 vteřin se dálkové světla samy vypnou, ale páčka zůstane v poloze zapnuto a i na palubce svítí modrá kontrolka pro dálkové světla, že jsou zapnuté, teď vlastně po každém startu svítí kontrolka žárovky, zapnu dálkové světla a někdy kontrolka zhasne a dálkové světla svítí normálně, ale někdy nezhasne a světla se vypnou... Editováno: 15. leden 2019, autor: kubik3083 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomik.cesko Vloženo 15. leden 2019 Sdílet Vloženo 15. leden 2019 Nevím jestli ti pomůžu, ale jestliže ti svítí kontrolka světel a světla nesvítí, šel bych po relátku. Ale pokud kontrolka zhasne a světla svítí? To fakt netuším. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubik3083 Vloženo 16. leden 2019 Autor Sdílet Vloženo 16. leden 2019 no je to úplně náhodně, i během jízdy se rozsvítí kontrolka žárovky a ano nějaká žárovka nesvítí, třeba pravá zadní ( co je společná s brzdou ) pokračuji v jízdě kontrolka zhasne a žárovka zase svítí, jenže takhle se to stane u zadního pravého, pak u levého zadního, pak třeba 14 dní nic a pak se to stane u předního... teď začali blbnout dálkové, jak jsem popsal na začátku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomik.cesko Vloženo 16. leden 2019 Sdílet Vloženo 16. leden 2019 Tohle bych dal asi nějakýmu profíkovi, takhle od PC to asi nepůjde. Snad jen zkontrolovat pojistky, hledat jestli není někde nějaká vlhkost apod. Jestli parkuješ ve vlhký garáži, to taky udělá svý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pityuka Vloženo 2. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2019 Ahojte Mám O2 pred fac. 2005. Vypisovalo my ľavé predné obrisove svetlo 5w mal som vypalenu vymenil som teraz mi už nevypisuje ale ani nesvieti keď ju vyberiem Automatický vypise viete mi poradiť čo s tým môže byť?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.