Publikováno Leden 23, 20196 r Ahoj, už několikrát se mi stalo, že když jsem potřeboval natankovat "horší benzín" abych dojel na další benzinu, tak při natankování menšího množství paliva (10 litrů) se na palivoměru nic nestalo a auto hlásilo pořád stejný dojezd (ručička zůstala bez pohybu v rezervě). Po dotankování do plné je vše v pořádku a ručička klesá tak jak má. Děkuji za reakce. Motor 2.0 TSI
Leden 23, 20196 r Je to v pořádku. Máš to i v manuálu, že aby "ručička" zareagovala, tak je nutno natankovat více.
Leden 23, 20196 r Autor Aha. v návodu to bude asi někde ukryto. a po kolika litrech se to změní? já jen že teď ujedu 40 km a auto bude ukazovat totální nulu. to je dost na nic když do něj sedne někdo jiný. nejde to překódovat?
Leden 23, 20196 r U Superbu více jak 10 litrů (tedy asi jsi byl zrovna na hranici, kdy to ještě nevzalo) Viz. TPI, které to popisuje chybné zobrazení stavu paliva.pdf
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.