Knizek Vloženo 23. leden 2019 Sdílet Vloženo 23. leden 2019 Ahoj, už několikrát se mi stalo, že když jsem potřeboval natankovat "horší benzín" abych dojel na další benzinu, tak při natankování menšího množství paliva (10 litrů) se na palivoměru nic nestalo a auto hlásilo pořád stejný dojezd (ručička zůstala bez pohybu v rezervě). Po dotankování do plné je vše v pořádku a ručička klesá tak jak má. Děkuji za reakce. Motor 2.0 TSI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZbyšekSU Vloženo 23. leden 2019 Sdílet Vloženo 23. leden 2019 Je to v pořádku. Máš to i v manuálu, že aby "ručička" zareagovala, tak je nutno natankovat více. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Knizek Vloženo 23. leden 2019 Autor Sdílet Vloženo 23. leden 2019 Aha. v návodu to bude asi někde ukryto. a po kolika litrech se to změní? já jen že teď ujedu 40 km a auto bude ukazovat totální nulu. to je dost na nic když do něj sedne někdo jiný. nejde to překódovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZbyšekSU Vloženo 23. leden 2019 Sdílet Vloženo 23. leden 2019 U Superbu více jak 10 litrů (tedy asi jsi byl zrovna na hranici, kdy to ještě nevzalo) Viz. TPI, které to popisuje chybné zobrazení stavu paliva.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.