Mischino19 Vloženo 24. leden 2019 Sdílet Vloženo 24. leden 2019 Zdravim mam supa2 125kw dsg.. vždy keď naštartujem a idem napr do mesta tak cca minutku dve nechám auto naštartovane kým sa nepohnem.. no posledny týžden sa mi stáva že po preradení z P do napr R alebo D mi niečo zavrzgá zvuk ako uloženie tlmičov.. po trase 17km za priatelkou ked zaparkujem a skúšam preraďovať tak to nerobí.. dnes som išiel z práce 10min pred odchodom som si naštartoval a ked som išiel domov tak nič nevrzgalo.. par dni dozadu ked som išiel z prace tak som si vopred nenaštartoval takže po naštartovani som po minutke odchadzal a ked som prišiel domov a parkoval tak to zavrzgalo aj po jazde z prace domov (cca 6km) prevodovka radi v poriadku bez problemov (tuk tuk) olej menený cca 3000tisic km dozadu. Robi to teda len za studena možno tým počasím v každom pripade doteraz to nerobilo iba posledný týzden... niekto skusenost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.