alesak1188 Vloženo 18. Únor 2011 Sdílet Vloženo 18. Únor 2011 Ahoj, obracím se pro radu odborníka, dostal se mi na dílnu superB 2005 1,9Tdi 74Kw výbava Clasis. NF blinkry, stěrače, ventilátor klimy, výhřev zad.okna. A ještě taxametru, ten jak jsem zjistil je napojen na 30 a 31 a budící po zapnutí klíčku, ale ne 15 ale 75 x kontakt. Po proměření jsem zjistil že na śvorce relé boxu 75X není 12V ale jen 10,9 mV. Po vyjmutí relé Xkontaktu druhé z leva a proměření jsem zjistil, že na svorce 85, kde má být podle schematu pevná 31 kostra není, ale je tam naměřeno nějaký mV. K relátku kontaktu 85 jsem přiletoval drátek s pojistkou a relé zasunul na místo. Zapl klíček a pomocí drátku jsem ho ukostřil, vylítla pojistka, samo sebou. Po druhém pokusu po výměně prasklé pojistky, jsem relé znovu ukostřil, opět zkrat, ale záhadně vše naskočilo a funguje jak má, stěrače se rozjeli atd. Odjel a za hodinu se problém opakoval, ale po chvilce nastartovaném autě zase všechno funguvalo jak má, tede ráno ho mám opět na dílně a hledám. Pomalu přemýšlím že budu postupně ukostřovat všechy kostry relátek s tím společným samostatnou kostrou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wollmy Vloženo 3. Únor 2019 Sdílet Vloženo 3. Únor 2019 Ahoj, mám takový problém a jdu sem pro radu. Centrál funguje pouze na odemknutí což je způsobeno nejspíše tím že i když zavřu dveře tak maxidot je ukazuje jako otevřené.. dále mi nejde otevřít kufr protože stejně jako u dveří maxidot taky ukazuje že je otevřený takže furt otevírám klíčem je to dost na ho*no musím pořád chcípat motor atd.. Když si nastavím aby se osvětlení rozsvítilo po otevření dveří tak svítí pořád páč jsou jakoby pořád otevřený.. a teď co s tím? někdo říká mikrospínač někdo svazky mezi dveřma a sloupkem.. Setkal se s tím někdo? Předem díky za opověd Škoda Superb 1 2.5 TDi BDG 120kw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wollmy Vloženo 5. Únor 2019 Sdílet Vloženo 5. Únor 2019 Opravdu nikdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kiko111 Vloženo 5. Únor 2019 Sdílet Vloženo 5. Únor 2019 Skús odojiť dverovú prechodku, ak je chyba vo dverách tak po odpojení by sa ti malo ukázať na budíkoch že sú dvere zavreté. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavoVec Vloženo před 14 hodinami Sdílet Vloženo před 14 hodinami Zdravím, z ničeho nic mi přestalo fungovat... otvírání zadních oken, roleta střešního okna, veškeré zásuvky v autě, posun předních sedaček, výhřev zadních sedaček... Nemáte někdo zkušenost? Pojistky vypadají v cajku, Superb ll fl 2015.. díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.