Verstappen Vloženo 22. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2006 Čau fandové, nevíte někdo, jestli se dá nějak zařídit abych měl v koktě vzadu 3 tříbodové pásy nejlépe i se 3 opěrkami? Existují takové sedačky, nebo nějaká firma které by to dělala? Díky za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 22. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2006 já je tam mám origo.I se 3 opěrkami. Elegance 2004 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juricek Vloženo 22. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2006 delaly se origo - problem je, ze 3 hlavove operky nejdou zkombinovat s loketni operkou ... osobne bych ocenil loketku nez pasy s hlavovou operkou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Verstappen Vloženo 22. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 22. Říjen 2006 tak to čumim, ještě jsem neviděl octu I se 3 opěrkama, dík, zkusim to nějak sehnat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Verstappen Vloženo 22. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 22. Říjen 2006 teď mne ale napadá jestli nebude problem v tom že mam kombika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esař Vloženo 23. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2006 Určitě se vyráběla OI s prostředním tříbodovým pásem já sem viděl combika MR 2002 dovezenou z Francie a ta to měla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Verstappen Vloženo 25. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 25. Říjen 2006 tak dík za info, budu shánět, lepší si udržet svojí octavku a vyměnit jen sedačky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laci Vloženo 26. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2006 Když jsem se rozhodl, že vyměním svůj šedý interiér 97 za černý, sehnal jsem přes annonci interier elegance s výrobním štítkem 12/05 a tam už mám zadní sedačky s třema opěrkama a tříbodovými pásy ale právě bez loketky což mě trochu sere. Na druhou stranu lepší sedačky skoro nové v perfektnim stavu než s loketkou nějak špinavé nebo prosezené. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.