Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Čau fandové, nevíte někdo, jestli se dá nějak zařídit abych měl v koktě vzadu 3 tříbodové pásy nejlépe i se 3 opěrkami? Existují takové sedačky, nebo nějaká firma které by to dělala? Díky za odpovědi

já je tam mám origo.I se 3 opěrkami. Elegance 2004

delaly se origo - problem je, ze 3 hlavove operky nejdou zkombinovat s loketni operkou :angry: ... osobne bych ocenil loketku nez pasy s hlavovou operkou ;)

• Autor

tak to čumim, ještě jsem neviděl octu I se 3 opěrkama, dík, zkusim to nějak sehnat

• Autor

teď mne ale napadá jestli nebude problem v tom že mam kombika

Určitě se vyráběla OI s prostředním tříbodovým pásem já sem viděl combika MR 2002 dovezenou z Francie a ta to měla.

• Autor

tak dík za info, budu shánět, lepší si udržet svojí octavku a vyměnit jen sedačky

Když jsem se rozhodl, že vyměním svůj šedý interiér 97 za černý, sehnal jsem přes annonci interier elegance s výrobním štítkem 12/05 a tam už mám zadní sedačky s třema opěrkama a tříbodovými pásy ale právě bez loketky což mě trochu sere. Na druhou stranu lepší sedačky skoro nové v perfektnim stavu než s loketkou nějak špinavé nebo prosezené.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.