Publikováno Říjen 22, 200618 r Čau fandové, nevíte někdo, jestli se dá nějak zařídit abych měl v koktě vzadu 3 tříbodové pásy nejlépe i se 3 opěrkami? Existují takové sedačky, nebo nějaká firma které by to dělala? Díky za odpovědi
Říjen 22, 200618 r delaly se origo - problem je, ze 3 hlavove operky nejdou zkombinovat s loketni operkou ... osobne bych ocenil loketku nez pasy s hlavovou operkou
Říjen 22, 200618 r Autor tak to čumim, ještě jsem neviděl octu I se 3 opěrkama, dík, zkusim to nějak sehnat
Říjen 23, 200618 r Určitě se vyráběla OI s prostředním tříbodovým pásem já sem viděl combika MR 2002 dovezenou z Francie a ta to měla.
Říjen 25, 200618 r Autor tak dík za info, budu shánět, lepší si udržet svojí octavku a vyměnit jen sedačky
Říjen 26, 200618 r Když jsem se rozhodl, že vyměním svůj šedý interiér 97 za černý, sehnal jsem přes annonci interier elegance s výrobním štítkem 12/05 a tam už mám zadní sedačky s třema opěrkama a tříbodovými pásy ale právě bez loketky což mě trochu sere. Na druhou stranu lepší sedačky skoro nové v perfektnim stavu než s loketkou nějak špinavé nebo prosezené.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.