Publikováno Únor 20, 20196 r Dobrý den, prosím Vás v čem může být problém, když nastartuju auto, a rádio ( navi a celá jednotka rádia ) nenaběhne. Ještě ke všemu, uvítací logo škoda je v půlce obrazovky rozpůlené a spodní část je uskočená do boku o půl obrazovky jinde. Tři dny funguje normálně a tři zas dělá tohle. Jak se tomu chce. Zkoušel jsem přehrát i software radia ale nic. Mám superb 2014 L&K kombi 4x4. Dík za každou radu. Upraveno Únor 20, 20196 r od David Flídr
Únor 25, 20196 r Ja som mal teraz problem taky, ze cestou domov som ho sam vypol, cize svietil iba cas. Na druhy den som isiel dlhsiu trasu, tak ze zapnem radio a ono nic, uplne cierne, ani cas. Akurat ked som ho zapinal a vypinal, tak som si vsimol, ze na Maxidote mi nabieha kompas, aj telefon sa sparoval a dalo sa volat cez BT. No potom som auto odstavil na par hodin a cestou spat mi uz nabehlo normalne. To sa mi stalo tusim uz druhy krat, prvy to bolo mozno niekedy rok-dva dozadu az.
Březen 1, 20196 r Autor V 25. 2. 2019 na 8:09, matelkoxxl napsal: Ja som mal teraz problem taky, ze cestou domov som ho sam vypol, cize svietil iba cas. Na druhy den som isiel dlhsiu trasu, tak ze zapnem radio a ono nic, uplne cierne, ani cas. Akurat ked som ho zapinal a vypinal, tak som si vsimol, ze na Maxidote mi nabieha kompas, aj telefon sa sparoval a dalo sa volat cez BT. No potom som auto odstavil na par hodin a cestou spat mi uz nabehlo normalne. To sa mi stalo tusim uz druhy krat, prvy to bolo mozno niekedy rok-dva dozadu az. Alespoň vím že nejsem sám. Nevíš jak závadu odstranit?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.