David Flídr Vloženo 20. Únor 2019 Sdílet Vloženo 20. Únor 2019 (editace) Dobrý den, prosím Vás v čem může být problém, když nastartuju auto, a rádio ( navi a celá jednotka rádia ) nenaběhne. Ještě ke všemu, uvítací logo škoda je v půlce obrazovky rozpůlené a spodní část je uskočená do boku o půl obrazovky jinde. Tři dny funguje normálně a tři zas dělá tohle. Jak se tomu chce. Zkoušel jsem přehrát i software radia ale nic. Mám superb 2014 L&K kombi 4x4. Dík za každou radu. Editováno: 20. Únor 2019, autor: David Flídr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matelkoxxl Vloženo 25. Únor 2019 Sdílet Vloženo 25. Únor 2019 Ja som mal teraz problem taky, ze cestou domov som ho sam vypol, cize svietil iba cas. Na druhy den som isiel dlhsiu trasu, tak ze zapnem radio a ono nic, uplne cierne, ani cas. Akurat ked som ho zapinal a vypinal, tak som si vsimol, ze na Maxidote mi nabieha kompas, aj telefon sa sparoval a dalo sa volat cez BT. No potom som auto odstavil na par hodin a cestou spat mi uz nabehlo normalne. To sa mi stalo tusim uz druhy krat, prvy to bolo mozno niekedy rok-dva dozadu az. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David Flídr Vloženo 1. Březen 2019 Autor Sdílet Vloženo 1. Březen 2019 V 25. 2. 2019 na 8:09, matelkoxxl napsal: Ja som mal teraz problem taky, ze cestou domov som ho sam vypol, cize svietil iba cas. Na druhy den som isiel dlhsiu trasu, tak ze zapnem radio a ono nic, uplne cierne, ani cas. Akurat ked som ho zapinal a vypinal, tak som si vsimol, ze na Maxidote mi nabieha kompas, aj telefon sa sparoval a dalo sa volat cez BT. No potom som auto odstavil na par hodin a cestou spat mi uz nabehlo normalne. To sa mi stalo tusim uz druhy krat, prvy to bolo mozno niekedy rok-dva dozadu az. Alespoň vím že nejsem sám. Nevíš jak závadu odstranit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.